Jag har humor! :D

Hejhej.
Idag har varit en bra dag... :)
När jag kom hem från skolan fick jag en himla lust att baka, så de gjorde jag. Det blev kärleksmums som ska smakas på senare ikväll. Vi va iväg och åt idag, och där ser jag detta... Jag med min underligga humor tyckte att de va extremt roligt, så jag va ju bara tvungen att ta en bild!! :D


Dagens ;)

första advent

Hela dagen har jag ängnat åt städning... De började lätt med att dammsugamen slutade med att jag möblerade om hela rummet och nu står ingenting där de stod innan. De känns riktigt bra nu faktsikt! Hela energin i rummet blev mkt bättre! :P  Ikväll ser det ut som att jag ska träffa My, äntligen! Har saknat älsklingen otroligt!! <3  Hoppas ni har en bra första advent.


Ingenting

Min dag: Lite julklapp shopping i kungsbacka, och sedan fika med Sofia. Det va mysigt... :)
Min kväll: Middag hemma och sedan kom Emma hit. De blev klasikern. (Sex and the city och glass) alltid lika underbara kvällar med dig min älskling<3
Imorgon blir det städning för hela slanten och på kvällen blir det eventuelt en träff med My :)<3

(Förlåt för att jag är så himla tråkig just nu, men de beror på att min vardag är så himla tråkig just nu!!)


Min FINA UNDERBARA Emma<3

Josefine - fin - fin

Tack för igår gumman! De va jätte mysigt med glögg och lussebullar och pepparkakor och julmusik<3  Och självklart när du kliade mig på ryggen (a)  Tack för att du alltid finns där och för att du alltid är nära! Jag älskar dig.


Vi är riktiga fjortisar, när vi vill! <3

Riverside blir verklighet!

Jag står på busshållplatsen och ska hem från Rasmus. Vet ni vilka som kommer o ställer sig bredvid vid hållplatsen????  Två av de som är med i Riverside!!! Tror ni att jag blir skakis, och alldeles helt konstig eller??? Ibland fattar jag verkligen att gud finns...!! :P  Och jag ser dom på hela bussvägen till stationen. Alla som går på bussen tittar inte ens på dom, typ som att dom inte vet vilka de är. Fatta va mkt alla har missat som inte sett serien!! Men i allafall så sitter jag o tänker på vad jag ska göra. Om jag inte hade gjort något alls hade jag vart så jäkla arg efteråt så jag bestämmer mig. När vi går av bussen så ursäktar jag mig och frågar om jag får ta ett kort på dom, eftersom jag älskar Riverside.
Frida(höger) - men gud det är klart du får, du behöver inte säga förlåt.
Och dom ser faktiskt lite glada ut över att något kände igen som.... (a)
Men sedan så flippar jag ju helt!! FATTAR NI?!?!?!?!  JAG HAR TRÄFFAT NILLA OCH CLEO I RIVERSIDE!!!! Jag är helt överspelt fortfarande!!! :D:D:D


Frida Bagri (Nilla) och Madeleine Martin (Cleo)

JAG HAR TRÄFFAT DOM O TILLOCHMED PRATAT MED DOM LITE LITE!!!!!!!!!!!!!!!

En låt...

Idag är slutet på det vi hade, men det är början på det vi kommer att få.


Dom som försvann



Fotograf: Sofia Dellve
Modell: Jag
Redigering: Jag


Dagens



Klädsel
Lack leggins - Gina
Paljett linne - Zara
Kavaj - Vila
Boots - Johanssons
Halsband med månadssten

Låt
Are you ready - Three days grace

Tråkigt hål mitt i dagen...

Hejhej.
Jag har extremt tråkigt, jag är helt klar med alt som jag ska göra på No:n. (För en gångs skulle så är jag klar för tidigt!) Så nu sitter jag här och leker med Jennys Mac Book och lyssnar på mitt, för tillfället, favorit band. "Three days grace". De är segt men vad ska man göra när man har ett hål på en timma? Jag ska försöka ta BRA putfit bilder lite senare, för idag är det inte vilken klädsel som helst ;)
Hahah. Hoppas ni har en bra Torsdag! <3
Pussar&Kramar  //Nathalie


Håltimma...

Nu är jag hemma, håltimma till klockan klockan 13.00
Jag ska jobba lite med min No redovisning som ska vara klar imorgon, de känns bra, jag är klar med hela arbetet det är bara de att jag inte vet var jag ska börja, men muntliga. De ordnar sig nog! :D
Vill ni träffa mig så hör av er, jag är väldigt på de mesta just nu!!!

Eftersom de inte blev några bilder igår, så tog jag några från Facebook, från Olivias halloween fest, så här är dom. Lite efter kanske, men de duger under bildbrist! ;)

Jag har sett dagens avsnitt av Riverside också och jag älskar de mer och mer för varje dag! Jag tror det kommer ordna sig, hoppas jag! :)

Ha en bra Onsdag (L)


De jag älskar: (Jag), Emma, My och Josefine (L)

Me and Emma bby<3

Öppet hus

Jag har precis duchat och kollat på dagens avsnitt av Riverside. Nu sitter jag här o funderar på att gå ner o äta nått.. Ikväll ska jag till Lindälv på öppet hus. Jag har en dålig känsla om skolan, men om jag gillar de idag så är det förmodligen där jag kommer att gå. Annars, om de är som de känns, så blir de göteborg istället :)  Men jag får helt enkelt checka läget ikväll :D  Jag lovar att ta lite bilder så ni tycker att jag är en bättre bloggare! ;)

Ha en underbar fortfsatt Tisdag
Pussar&Kramar  /Nathalie


Sista chansen

Har ni glömt tävlingen i tidningen Frida?
Köpt den, rösta på mig i Attitydmodelltävlingen, nummer 7!! :D
Rösten måste vara inne senast på Torsdag så de är brottom!
Har du inte röstat så är det HÖG TID!
Tack till alla er som röstat! :)<3

Jag har haft migrän hela dagen, men börjar känna mig bättre nu. Jag är tillbaka imorgon<3



No name :)

TjaTja! :D
Hela dagen har jag kollat på Riverside och kollat upp lite olika gymnasium. Jag har faktiskt hittat ett i Göteborg som verkar jätte bra! :D  Aniaragymnasiet heter de o ligger mitt inne i smeten. Hoppas eran dag har varit bra, för det har min! Väldigt lugn..! :)
Pussar&Kramar  /Nathalie

Diva Baby - Nicolai Kielstrup

ChaCha bloggen! ;)
Okej förlåt jag va bara tvungen, eftersom Rasmus är här. (Retas lite..) ;)
Men vi har de as bra. Lika mysigt som vanligt<3
Jag tänkte bara lägga in lite av min nya idol, Nicolai Kielstrup som är den danska snubben jag har snackat om en del de senaste.. Här är en av hans senaste låtar "Diva Baby"
Vad tycker ni?
Hoppas ni har en underbar lördag kväll, för det har jag!

Detta är mitt 600:de inlägg :)


Grattis

Jag vet att du inte tycker om att fylla år! Men jag måste ju ändå få säga grattis... :)
Så grattis på 17 års dagen min älskling<3

Rasmus är påväg hit nu, och vi ska äta middag o umgås bara... Inget snack om någon födelsedag! Typ.. <3
Grattis älskling (L)


Shopping is good for you..!

Hejhej.
Jag har varit och shoppat hela dagen med mamma. Jag har köpt lite julklappar, både till andra och till mig själv :D  Bilder på det, kommer längre ner i detta inlägg. Men här är min shopping outfit :D ;)


Svarta jeans - MQ
Rosa "kofta" - Zara
Fusk päls väst - CNY outerwear
Väska - "Louis Vuitton"
+ Boots - Johansson


Jag köpte linnet idag :D från - Zara



Mörkblå tights i sammet från - BikBok

A skirt

Gissa vad jag gör! Tittar på Idol, tittar på Riverside och pratade precis med Rasmus... Mysig fredag kväll? :)
Här är föresten min kjol som jag har gjort i slöjden. Blev klar för ca en vecka sedan, vad tycker ni? :)



Friday, i´m in love! With shopping! :D

Hejhej.
Jag tror det blir en hemma kväll ikväll... Jag har en påse godis och Riverside, så jag tror jag klarar mig.  :D  Jag har varit på Kungsmässan idag, med mamma. Jag hittade massa fina saker. Bland annat denna snygga paljett toppen. Jag har lagt undan lite saker, eftersom vi ska tillbaka imorgon. Så idag har jag inte köpt något, men imorgon, då jävlar!! :D

Rasmus, om du läser detta så ring mig!


Svart paljett fest topp från: Zara

Fredagen den 20nde

Min dag har varit kort... Jag slutar ju tolv på fredagar<3 Underbart! Så just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Närmare bestämmt en dansk kille som sjunger på danska... Konstigt? Ja, men han är bra! (Och snygg..) Lite senare ska jag och mamma in till Kungsbacka och mysa. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får se hur det blir :)  Idag skiner solen... Det regnar inte!! Men ändå är jag på sämsta humöret på hela veckan..! Konstigt, borde lixom vara tvärt om?! Jaja jag ska se lite Riverside så kanske de blir bättre ;) :D
Pussar&Kramar  /Nathalie






Svarta lackleggins - Gina Tricot
Ljus blå topp - dice
Boots - Johanssons
Fuskpäls jacka - Vila

Kajalsvarta ögon (syns inte jätte bra på bilden)

Aviiiiiiiiiii

Jag har inte mkt att skriva faktiskt... Jag mår as bra, fast jag egentligen inte borde göra de...! Jag har fått min första postavi idag!! Sådär man får när man har ett paket som man ska hämta på posten. Den är till mej med julklappar i som JAG har beställt! De känns vuxet på nått sett... Hur weard som helst, men de känns as roligt! (a) Finns inte mer att säga just nu förutom att jag sitter vid datorn o tittar på Riverside hela kvällarna. (Kolla den nya länken där nere, till Riverside bloggen) Hoppas ni har det bra och att ni klarar er genom min "mini bloggtorka"
Pussar&Kramar  /Nathalie


Läggdax

Nu ska jag gå o sova.. :)  Jag börjar få ont i ryggen, så inatt ska jag sova på golvet. (De brukar faktiskt hjälpa) Lagom hårt, undebart med andra ord ;)<3
Godnatt på er och sovgott!
Pussar&Kramar  /Nathalie


Dagens...

Här är dagens outfit. Snart ska jag åka till Ikea, får se om jag hinner till kyrkan, ska försöka. :)
Pussar&Kramar  /Nathalie


Svarta jeans - MQ
Vit topp - Josefssons
Boots - Johanson

Ovanligt gott humör...

Det blev mörkt klockan ett idag, det ösregnar och de är inte bästa tiden i månaden... Men jag är glad ändå :D  Konstigt absolut!!! Jag tror de beror på Riverside faktiskt... För idag har jag hittat någon jag som också ser på den! Nämligen Madde, konstigt nog :P  Men skit samma, jag är verkligen besatt av serien och de är typ de ända jag kan tänka på på dagarna! (a)
Snart kommer en outfit bild och massa annan text :)


Dagens...

Hejsan Svejsan<3
Min dag har varit ganska bra... Ingen stor skara i skolan i allafall. Över hälften är sjuka så de har varit väldigt lugnt idag! Men de har varit skönt... :)  Sista lektionen idag va No, och jag måste säga att de faktiskt börjar bli LITE intressant, dedär med No. (Fast de skulle jag aldrg erkänna för Jenny!!)
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Känner för att göra absolut Ingenting, vill bara sitta o titta på Riverside!! <3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Jenas leggins - Gina
Blått linne - Gina
Kavaj - Vila
Boots - Johanssons
Armband - Coin (Rom)

Nu är jag töntig!

..de känns ungefär som om jag är nykär! Och allt på grund av "Riverside" hur sjukt de än låter..! :D  Asså den är igentligen så jäkla B, men jag ÄLSKAR den!! (Att Kim är "väldigt" snygg hjälper såklart till lite också) men när han och Nilla tillslut bli ihop trotts allt och när Nilla får lixom allt hon drömt om så blir jag så himla glad, de pirrar i hela mig och de känns ungefär som om jag är nykär! (a)<3 DE ÄR SÅ BRA!!!! Eller nej.. Snarare, de får mig att MÅ SÅ HIMLA BRA!!!! <3


Måns, Nilla, Patrik, Kim, Nathalie, Ben, Cleo.


Riverside

Detta är "signaturmelodin" till Riverside, som är den nya serien jag har hittat på Svt Play. Från början tittade jag på de bara för att ha något att göra, men nu tittar jag för att jag tycker de är bra!! :D  De är som andra avenyn fast de handlar bara om några ungdomar i Göteborg. Men Jonas Bane är med och spelar fortfarande Kim. (Och han är alltid trevlig att titta på... ;))  Men denna låten hur som helst, är sjukt bra har jag upptäckt jag blir ju as glad av den!!! :D Eller va tycker ni? <3

Nu ska jag fortsätta titta på Riverside... ;)


Tove - I wish I was a punkrocker

Detta är Tove, från i fredags i Idol. Hon har aldrig varit min favorit innan, med nu har jag helt klart endrat mig oh håller stenhårt på henne! Hon är så sjukt grym!!!! <3


Dagens outfit

O intresant kan tyckas... ;)  Svar ja, de är den också. Men ibland orkar man inte bara helt enkelt!



Stickad kofta
Svart linne
Strumpbyxor
& Benvärmare

Godmorgon<3

Nu sitter jag i No salen och försöker jobba med arbetet om universum... Jag måste säga att jag är lite trögstartad såhär på morgonen ;)  Idag får vi jobba med vad vi vill typ hela dagen... Nästan. Ganska gött de :)  Men jag har defenitivt inte blivit väckt på bästa sättet idag! Jag vaknade av att en jäkla gubben ringde som en dåre på dörren och sedan efter ett tag när stackars pappa hade orkat sig upp så va de köks snubbarna som skulle ha in massa förpackningar med vårat nya kök i. Pappa som har varit uppe hela natten för att få klart hela golvet osså kommer dom och är så jävla onödiga! Fula va dom också... :(
För övrigt så får jag abstinens bestvär. (Tror jag de heter...) jag måste ha bubbelvatten! Så jag åker hem sedan på lunchen. Blabla... :P


Paradise hotel :D

Nu har jag än en kväll suttit framför Svt Play och kollat på serier. Idag blev de "Riverside" som är typ som andra avenyn, fast med bara ungdomar. :)  It´s good..
Men NU!!! :D:D
Klockan 22.00 ska jag sitta framför TV:N och titta på säsongs starten av "Paradise Hotel" Hihihihihi Kort och gott kan man säga att jag Älskar de! :)<3
Pussar&Krarmar  /Nathalie


Tjockis söndag

Hejhej<3
Pappa har jobbat med köket hela dagen (Vi håller på att göra om helt) och de har vart ett jäkla liv! Men jag har varit i kyrkan på ledarutbildning, vilka va skönt, få slippa oljudet ett tag ;)  Vi har inget i köket som funkar just nu, så vi har käkat pizza. Och jag har en godis påse bredvid mig. (a)  En riktig tjockis söndag med myskläder hela dagen och allt... :)  Nu ska jag titta på tv eller nått.

Vad har ni gjort idag? Hur många är bakis? ;)
Pussar&Kramar  /Nathalie 


Veckan R&R



Veckans ros:
Går till... Alla som har kommenterat Frida tävlingen.
Motivering:
Det som har fått mig på extremt bra humör denna veckan är såklart att frida tidningen har kommit ut..! (Rösta rösta! ;))  De har helt klart spridit ett ljus i mörkret! Och alla som har komenterat att dom har sett de oh säger massa snälla saker, de är NI som får veckans ros denna veckan. De värmer riktigt mycket! Tack för det!! <3

Veckans ris:
Går till... Vädret och årstiden!!
Motivering:
Just nu är vi precis mitt i mellan, denna tiden är inte så lång, men extremt jobbig. Det är inte vinter än, men massa snö och härlig kyla, men det är inte heller höst och man börjar planera att ta fram jackorna.. Vi är lixom mitt i mellan. Det är kolsvart när man TVINGAR sig upp ur sängen på morgonen och det fortsätter att vara kolsvart hela dagen. Jag minns knappt när jag såg solen senast... Detta är den värsta tiden på året, inte ens nya kläder och mode kan pigga upp mitt humör, eftersom jag måste spara pengar till julklappar... Fy för årstiden!!!

Guds tre barn

Jag har precis hittat en ny serie som handlar om Gud... Det är guds första tv serie... ;) Och gud spelas av Sussane Reuter. Det är en serie för typ barn fast inte 4 åringar.. Men jag tycker faktiskt den är jätte bra, den är lixom mysig och söt..! (a) Så nu sitter jag framför Svtplay. :D

Påminnelse ;)

Ni får inte glömma att köpa Frida tidningen och rösta i tävlingen! Jag tänkte bara att jag skulle påminna er som vill rösta, om att göra de, senast den 26 November .. :D



Mycket vill ha mer...

Jag har nu suttit en stund o planerat lite för mitt rum... :D Jag har ju alltid drömt om en "Walk in closet" ... Och jag har börjat rita lite på hur man skulle kunna göra de i mitt rum, och jag tror de skulle funka riktigt bra. Dock finns det ett "problem". Men jag ska presentera min idé för päronen ikväll vid middagsbordet. :P<3


Ha en bra dag :)

Godmorgon<3
Jag har precis gott upp och käkat frukost, älska sega lördagar!! :D
Men snart ska jag sätta igång och städa... Ganska avkopplande. Jag har absolut inga planer för idag, så jag är öppen för allt :D
Igår va jag ju hemma hos Adam med massa... De va jätte mysigt med film och allt. Vi sysselsatte oss i typ en timma med o kolla hans skolkatalog. Hihi (a)<3  Och så skrattade vi en jävla massa också!! - Jacob sitter och studsar på en stor blå pilatesboll, och efter ett tag så smilar han upp med världens leende och säga, "Dehär får man ju fan bånge av!"  Hahahaha fy fan va vi skrattade!!!! :D:D<3 
Men de blev inga bilder, så de får bli en gammal bild på tönten Adam<3


Fredag den 13:de

...Har jag inte märkt av faktiskt. Förutom att Mikhael (våran engelska lärare) stängde ute mej och två till för att vi va tio meter bort och inte kom till dörren förens 1 minut för sent..  De sög, men inget att diskutera eller reta upp sig för, eftersom alla tjejer är en liten bitch en gång i månaden ;)  (Jag har överseende för just idag, Michael!)
Just nu tittar jag på finalen av "Hells kitchen" på trean. Ikväll ska jag hem till Adam med Rasmus och Jacob. Kommer bli bra<3
Ha en underbar fredag kväll :)<3

Cape making

Just nu sitter jag och tittar på filmen "bride wars" ... den är bra. Inte mer och inte mindre :P
Dagen i skolan har varit kort och intensiv. Slöjden blir faktiskt roligare och roligare... Idag började jag skissa på en cape med massa egen designade grejer och detaljer. Just nu ser det ut som en kommer att bli mörkblå med kräm färgad glanstyg innuti. Men jag har beställt massa provtyger som kommer under nästa vecka, så de kanske bli någon helt annan färg..? :P  Sedan har jag en ide om att det ska sticka ut ca 8mm spets från ärmarna. Och sedan har jag även bestämmt att jag ska brodera in ett ord eller en kort mening bak i nacken, men krämvit tråd. Så lite hjälp... Vad tycker ni att det ska stå? Jag är lite inne på ordet "Dreams" men jag vill ha massa förslag :D  Har du förslag, så skriv en kommentar!! :D


Armarna ska vara stängda också, så det blir som en slags jacka...

Glee club

Nu har jag återigen spenderat nästan en timma med Facebook tester... :P  Men jag har bland annat fått reda på att jag kommer att få två söner, att BMW är min biltyp och att jag är infödd göteborgare. Hyfsatt... :D
Glee va faktiskt bättre än jag trodde att den skulle vara. Lite segt trotts allt och sticker inte ut från mängden med liknade serier/filmer. Men, bra betyg och jag ska fortsätta titta nästa vecka!
Men nu ska jag sova. Goo dag imorgon<3
Pussar&Kramar  /Nathalie



Lite bilder från serien... :)

Kvällen planer + outfit

Hejhej.
Nu har jag smält hela alltet med Frida tidningen lite grann. Men ni får inte glömma de!! Kom ihåg att ni måste rösta om ni har 32,50 kr skramlande i fickan... (a)
Jag blev sur över en sak bara som jag måste rätta till! Favoritkändis med attiyd är inte bara Kenza, hon är hälften. Den andra (som jag gillar mer!) är Sarah Jessica Parker. Lägg de på minnet när ni röstar ;)
Haha. Snart ska jag klistra fast mig framför tv:n, först kommer "Mammas pojkar" och sedan premiären av "Glee", jag måste ju kolla om det blir hiss eller diss... ;)


Här är dagens: (Enkelt och bekvämt för skolan..)
- Lack tights (GinaTricot)
- Tshirt (H&M, killavdelningen i London!)
+ klackade svarta stövlar

Frida tidningen är här!!!

Hejhej. Efter skolan idag så åkte jag till Österströms, från början för att jag har varit så extremt sugen på frallor hela dagen, och sedan för att Frida tidningen kom ut idag också!!!!!! Gaaaa! <3  Så ni tittar jag på "Projekt runway" , kollar tidningen typ 50000000 ggr, och har precis ätit en fralla.

För att rösta i tävlingen behöver man talongen som finns i tidningen, senast den 26 november. Allså behöver man köpa tidningen (32:50kr) för att kunna rösta. Rösta på den ni tycker är den bästa, självklart hoppas jag på att de ska bli jag (a) men alla som är med är extremt bra!!





Rocky :D

Jag har precis kommit hem från kyrkan... De va lika mysigt som vanligt, att träffa alla o så. Vi gjorde inget speciellt så jag har inte mkt att raportera... :P
Men nu ska jag gå o lägga mig i min säng (som jag har längtat efter ända sedan jag tvingades gå upp imorse!)
Sovgott<3
 

Andreas tog med sin hund en stund... Rocky. :D
Hur söt som helst!!! <3

Projekt runway - en av de bästa!

Hej<3
Just nu sitter jag o kollar lite olika gymnasium.. Jag va å snackade med Syv idag nämligen. Just idag är jag nästan säker på "Handel" men imorgon kan jag ha ändrat mig igen. :P  Men jag kollar lite som sagt. Och samtidigt tittar jag på "Projekt runway" och idag är Sarah Jessica Parker "gästen" som är där. (Min stora förebild!!!!!) 

Dagens:

Jeans leggins: Gina
Linne: Gina
"Tröja" : Zara

Idag har jag blivit busted....! Av min underbara No lärare Jenny! :D  (Fjäsk..?) Hon snacakde om att vissa började plugga till provet dagen innan, och så sa hon något om att de är bra för lärare att läsa elevers bloggar. Hihi. Wops, är jag träffad? Men de gjorde mig faktiskt lite peppad också! Nu ska jag fan sattsa på detta nya arbetet så ska hon allt få se att jag kan, bara jag vill, även fast de är så jäääääävla tråkigt! ((a))

Ikväll ska jag till kyrkan. Fast jag kommer skippa själva kyrkan. Så jag åker dit en stund innan för att bara träffa alla o ha lite roligt :)<3

What can i say?


"No name"

Dålig uppdatering idag... Trotts att jag slutade halv 2. Min förklaring är att jag somnade direkt när jag kom hem. Jag va så jäkla slutkörd! Efter simhallen och prov o allt... När jag skulle gå upp och hämta en tablett kände jag jätte plötsigt hur min kroppstempratur steg och att jag blev alldeles varm och svättig. De kom jätte fort och de kändes som jag höll på att brinna upp, men jag hade ingen feber och mamma sa att jag kändes motmal varm... Är någon doktor typ? Vad är detta? De känndes jätte läskigt och jag blev faktiskt ganska rädd. Men de gick över lika fort som de kom...
Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan får vi se hur jag spenderar kvällen. Ska försöka blogga lite... (a)
Pussar&Kramar  /Nathalie

En snabbis och en latmask

Jag HAR faktiskt pluggat! :D  Jag lovar! Dock inte till No provet... (:() De är verkligen så extremt tråkigt! Elektrokemi... Jaja, jag har sattsat på svenskan istället! :D
Osså har jag varit iväg o solat med Josse en väldig snabbis också<3
Jag ska titta på film nu (till svenska arbetet!!) Haha.
Ha de gött mos<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Jag älskar dig<3

Plugghäst... Eller latmask...?

Hejhej<3
Efter en okej dag i skolan är jag äntligen hemma... Vi har lyssnat på ett föredrag om Arjeplogs biltekniks gymnasium idag... Sååå intressant, verkligen! Haha, men resten av dagen har varit helt okej, lite segt men annars bra. Denna veckan är det riktigt mkt att göra! Så nu tänkte jag ta på mig muskläder och ta bort allt smink o sätta mig i sängen och PLUGGA! För en gångs skull tror jag att jag kommer lyckas med detta! :D  (typ..) Hoppas pappa snart kommer hem o lagar mat, jag är hungrig.
Imorgon är det No prov, och simhallen. Jag babblar, ha en bra eftermiddag!
Pussar&Kramar  /Nathalie




Är jag en plugghäst, eller en latmask? Jag vet... ;)


Fars dag

Grattis pappa på fars dag!
Eftersom min pappa är som han är så blev det inget avlångt slipps paket, utan han fick något annat fint istället! :D  I eftermiddag ska jag iväg till kyrkan på ledarutbildning. De ska bli ganska roligt faktiskt. Att träffa alla o så... De är ett riktigt gött gäng vill jag lova! :D<3

Men nu ska jag göra något annat. (ingen aning om vad) De blir förmodligen så att jag lägger mig framför tv:n. Men ni får ha en bra dag, så hörs vi senare när jag har bilder!
Pussar&Kramar  /Nathalie


Grattis pappa. Jag älskar dig<3

Början på en kväll...

Hejhej<3
Rasmus (världens jobbigast unge) är här. Vi ska snart äta hoppas jag, fö jag är svin hungrig... Idag har jag pluggat till No provet på tisdag, och skrivit en bild upsattas som Michelangelo. Lagom kul?
Men kvällen kommer nbli underbar<3
Pussar&Kramar  /Nathalie & Rasmus


Min<3  (Nallen o sängen asså... ;))

J-Lo Dolce & Gabbana

Okej... Denna vill jag ha! Den är hur fin som hälst och jag hoppas att tomten tycker att jag har varit snäll i år! :D  J-Lo har designat denna Dolce & Gabbana telefonen för Sony Ericsson och den finns i telias butiker i rosa, lagom till jul. De va mamma som först visade den för mig, eftersom hon jobbar på telia. Jag hoppas på en hårt klapp i år! <3




Visst är den SKIT SNYGG!!! <3<3<3<3<3

Igår kväll

Igår kväll va jag hemma hos Josse med Anton, Stefan och My. De va jätte mysigt o allt möjligt! :)  Vi tittade på två skräckfilmer som va typ HÄMSKA!! Den första gick ut på att alla blev zoombies och käkade upp varandra. Den andra handlade om ett hus... Så för att varva ner tittade vi på Superhjältarna :D
Jag tyckte lite synd om Stefan.. :P  Josse och Jag va nämligen lite rädda i andr filmen och typ klämde sönder hans händer.. Men han får skylla sig själv ;)
Nu ska jag dusha, ta de jätte lugnt och plugga lite till No provet som är på tisdag! :S
Ikväll kommer Rasmus hit<3

Ha en underbar dag
Pussar&Kramar  /Nathalie


Josefine och My<3
Bilden är gammal, men väldigt fin!!
Tyvärr hade jag inte bilder på Anton och Stefan...


ChaCha (förlåt...)

Nu drar jag till Josse. Ha en go kväll allihopp! <3


This is beautiful


Veckans ris och veckans ros!

Vad är det jag har gjort som är så fel?

Allvarligt talat nu: DU har ingenting med mej eller mitt liv att göra! Hon är min kompis (eller i allafall va..) precis lika mkt som din. Och ja, du förstörde, för vi gjorde framsteg. Som du sa, du vet inte allt! Men jag undrar fortfarande vad jag gjorde som va så fel... (Men jag kommer aldrig att få ett svar på de, för jag vill aldrig mer prata med dig!!) Varför i helvete skulle jag ha kvar en person på msn som jag aldrig tidigare har pratat med, och första gången du skriver till mig så skriver du att jag beter mig jävligt idiotiskt, att jag är kaxig och att jag borde skärpa mig?! Finns de någon bra anledning till att jag skulle ha en person på msn som kränker mig utan att veta vem jag är? NEJ! Du va förbannat ohyfsad och jävligt elak mot mig! Inte en chans i helvete att jag tänker se förbi de och börja gräva efter en gullig liten tjej där nere i dig. Jag förväntar mig inte att allt ska komma på ett silverfat, jag vill inte ha något!!! Vad är de jag borde erkänna som jag har gjort så fel? Flyr jag från problemen? Jag vet inte vad de är för problem jag har haft. Har jag svårt att erkänna mina fel? Vad har jag gjort som är så fel?



Haha, helt rätt Josefine. "Efter en dissning måste de komma en hissning.."
Okej, som du vill.

Veckans Ros:
 - Går till (oväntat eller inte) Joakim!
Motevering:
 - Jocke Bjärnfalk är en grabb som alltid, vilket väder det än är, får mig på bra humör! Ett knäppt skämt eller en freakad grimach från honom gör alltid att jag skrattar. Jag tror alltid jag har ett leende på läpparna när du är i närheten... Jag kan snacka med dig om de dåliga, och jag kan även skratta tills jag börjar gråta med dig. Vi har varken kännt varandra länge eller väl, men du är en person som oavsett dag sprider glädje, I allafall till mig! Därför får denne pojk veckans ros!

Leave and don´t look back, I won´t follow

Nu ska jag städa. Jag behöver bli av med agritioner och jag behöver förändring!
Jag skiter i hur mkt ni hatar mig, de är något jag inte kan göra något åt och de är inte mitt problem längre.




Man --> friend

Miljoner stjärnor men bara en på jorden

Du får mig att må bra. Med dig är jag mig själv och med dig är jag trygg. Du finns som en andra själ för mig, alltid nära och alltid tillgänglig. Jag älskar dig för att du lät mig få min tid att få in dig i mitt liv. Jag är så otroligt tacksam för att du är en del i mitt liv och jag hoppas att du kommer att förbli det, alla dagar tills tidens slut! I 2 månader och 2 veckor och 1 dag har du varit min, därför vet jag att det är ekta och därför vet jag att det är på riktigt. Bara med dig med mig, kan jag drömma. Du är en stor del i mitt liv!


Inget försvar bara ord

Om jag är kaxig, varför säger hon att hon älskade mig då?
Om jag är dryg, varför älskade hon mig då?
Om jag beter mig jävligt idiotiskt, varför älskade hon mig då?
Om jag flyr från problemen, varför ville hon fortfarande försöka?
Om jag fryser ut, varför ville hon fortfarande försöka?
Om jag är för defensiv, varför försöker DU?

Du gjorde mig riktigt sårad. Jag kommer inte på något bättre ord... Men de du sa träffade precis på fel sätt och jag tror att de va ganska lätt att märka, men de stoppade dig inte. Läser du detta så hoppas jag att du fattar hur mkt du har förstört från mitt sätt att se på saken. Du får tycka vad du vill om mig nu, jag skiter fullständigt i dig! Men jag kan säga att om du går på mig på dedär sättet igen så kommer jag inte låta de vara. De du gjorde va fel. Till alla som läser, lägg er inte i mer än nödvändigt! Hjälp dina vänner men lägg dig verkligen inte i sånt som du inte har ett piss med att göra. Du har förstört för oss, så som jag ser de!

Inlåst

Just nu är det paus i sista avsnittet av tv4 serie, Inlåst. Där 6 "kriminella" ungdomar under 10 dagar får "testa på" att sitta i fängelse. Jag har sett varje avsnitt och jag tycker den har varit jätte bra!! De har varit riktigt nyttigt att titta på!


Killarna från serien.


Från mig till er...

Innan jag ska gå och lägga mig så måste jag bara säga tack! Tack till alla underbara människor som jag känner! Förutom mina självklara bästa vänner, Emma, Josse, My, Adam, Rasmus... Så vill jag FRAMFÖRALLT tacka Jocke, Leo, Jacob och Carl W!  Ni är helt underbara! Tsm med er kan man räkna med att ha svin rolig, ni har något unikt allihopp och jag kan bara säga att jag trivs extremt bra i era sällskap!! Tack för de! :D<3

För er som bryr er så har jag hittat en liten del ur en disney-låt,  som passar, från mig till Jocke! (Om han läser detta kommer jag bli fett mobbad... ;))
It´s become so hard, for me to be surprised. You´re bringing back the real me, no judgment in your eyes.
Låten är från "Another cinderella story" med Selena Gomez och Drew seeley.


22:41 (Kom på en roligare rybrik då?!)

ChaCha bloggen! :D
Hemma nu... Kyrkan och Onsdags Café efteråt. De va lika roligt som vanligt. Först tittade vi på någon "skräck" film som inte ens va bra, men de va mysigt (a) Sedan böev de lite allt möjligt. Några hittade massa miffade peruket tex. :P  Här är kvällen i två bilder. (Min mobil är lite dålig på dedär med bilder...)


Emma och Rasmus... Typ.

Emma/Viv&Siv... ;)

En av de finaste...

Här är en av de finaste låtarna jag någonsin har hört! Jag får en sån enormt härlig och stor känsla i hela kroppen varje gånga jag hör den! Jag älskar denna låten!

I wanna be close - Avant


A day ...

Halloooooo
Jag har precis dushat och nu ska jag snart laga mat. Jag är ensam hemma hela kvällen och senare ska jag åka till kyrkan :)  Jag trivs med att vara ensam hemma, för er som undrar ;)  Men dagen har inte varit så speciell... Inget utmärkande har hänt, förutom att jag hade samtal med Anna om mitt Svenska betyg. Och jag kan säga att de gick extremt bra och att jag va riktigt riktigt nöjd när jag gick där ifrån! :D

Jag har en ny header, vad tycker ni? Jag är jätte nöjd! :D 

Ha en underbar kväll och eftermiddag<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Dagens lunch: en otroligt torr macka, gammla - mjuka tomater, saltgurka.

Shopping is good for you..!

Hejhej.
Jag är på benen igen, kan man säga. Läget är i allafall under kontroll... Just nu.
Men, idag fick jag gå tidigare från skolan eftersom jag skulle till min kära läkare, Inger Winnergård. Jag gjorde lite tester, och jag ska tillbaka på torsdag när jag ska få reda på resultaterna... Hoppas lixom på de bästa!
Men, efter det åkte jag och mamma till Ullared :D  Därför är jag nu på toppen humör! Här är dagens kap...


En SKIT SNYGG fuskpäls väst<3

En jätte söt ljusblå topp

En mörkblå Everlast tröja från killavdelningen

Den perfekt Natta tröjan! En rosa "Little miss giggle" t-shirt! <3<3
(Jag har redan en med samma text, men den är mörkgrå och taight...)

Nu ska jag göra något...
Pussar&Kramar  /Nathalie

Ibland vill jag bara stänga ögonen

Inget är vad det ser ut att vara.
Inget är perfekt.


Videos från matchen...

Här kommer lite rörliga bilder :D


HOPPA!




Snart skiner Poseidon!

IFK - AIK

Ja va ska jag säga? IFK förlorade med 5 minuter kvar och de kan man ju kalla surt... Grattis Stockholm till guldet. Men de va en bra match och stämningen va riktigt härlig (nästan) hela tiden... Finns inte så mkt mer att säga, men grattis AIK och ni kan räkna med förlust nästa år!! :)
Lite videor kommer upp under kvällen... (Håller på att ladda upp dom)


Jaa... AIK:s lilla klack på ena sidan...

Och, IFK:s STORA klack över resten av arenan! :P

Här är änglarna på jorden

Efter matchen... AIK sidan kommer lixom in på planen

...

...

IFK!

Jag ska iväg. På allsvenska finalen mellan IFK göteborg och AIK. (Göteborg - Stockholm...) Haha. Nu jävla är de dags för guld asså!!!!!!!  Nu måste jag springa!!! (Fan jag tror jag är nervös...)



Denna låten, men lite mera tempo, kommer att sjungas över hela göteborg och Ullevi i eftermiddag, när Göteborg har vunnit guldet! (Peppar, peppar ta i trä...) 

Brottom brottom

Nu har jag brottom! Jag ska snart iväg till matchen, men först tänkte jag hinna med lite bilder från igår kväll. De va as trevligt och tack till alla som gjorde kvällen! <3










De kanske kommer fler bilder när jag kommer hem, och bildtexter.. :)

RSS 2.0