Spinning + Box = Rolig dag!

HejsanHejsan<3

Idga har jag varit på Kungsmässan och ätit och på Friskis&Svettis oh tränat, med Fia. :)  De var riktigt mysigt! Det blev lite stressigt när vi skulle äta, men som vanligt kom vi lite för tidigt ändå till Friskis... :P
Vi tränade spinning. Seriöst de JOBBIGASTE jag NÅGONSIN har gjort!! Typ... Men jag svättades verklogen jätte mkt, och pulsen var på max! :D  Men jag tycker att de var jätte kul! :D  Fia tyckte där emot att det var mindre kul.. :P

Sedan var de Box på Gympan i Skolan. Det var också jätte roligt! :)  Jag var med Ewe, som förövrigt är sjukt bra på att peppa! :D
Jag var på Syv möte idag också... :)  Det var riktigt intressant och kul att lyssna på, jag har dessutom bokat ett eget möte med henne. :)
De ända som inte var så roligt på dagen var, No:n.... Vi gör grupparbeten... Jag fick ett litet utbrott på en person som jag helt enkelt fick utbrott på. Haha, när jag tänker på de nu var de ganska kul, men de va de INTE då ;)

Imorgon blir det första delen på matte provet. Pust! Kanske ska börja plugga nu... JA! KANSKE DE!!! SUKTIGT NATHALIE, ENNU ETT PROV SOM DU BÖRJAR PLUGGA PÅ 2 TIMMAR INNAN DU SKA GÅ O LÄGGA DEJ!!!  Guuud, vad jag blir trött på mej själv ibland!!! Förvrigt så fick jag reda på mitt No prov resultat idag... Jag fick 11, 19 var Godkänt. (11 av 41)  Asså detta är INTE okej!!! Jag måste börja skärpa mej och mina betyg!! NU SKA JAG PLUGGA MATTE!!!

Puss&Kram /Nathalie



Come and hugg me!! <3

Idag

Idag hade vår grupp redovisningen i So. Det gick faktiskt ganska bra..! :)  Förutom att några envisades med att ringa oss när vi stod där framme! Sedan har vi börjat på ett nytt grupparbete i No. Det går sådär änsålänge men de SKA gå bättre... ;)  Som vanligt så är jag hjärnan i denna gruppen också! ;)  Haha, de var vikarie Christoffer som sa de!  Hehe

Sedan har de nog inte hänt mkt mer i skolan.
Imon blir de kungsmässan och Träning med Sofia, ska bli mysigt! :D
Och imorgon blir det Box på gyman också! Jag längtar!!!!!

De blir ett kort inlägg idag, eftersom ni fått tre låtar.. :)
De är verkligen sjukt bra allihopp! :D  ELLER HUR?!
Ses imon.
Puss&Kram /Nathalie

Bästa låtarna just nu

De text raderna som jag har skrivit är de i låtarna som betyder mest för mej<3 :)



A little moonlight (8)<3

If i had a little moonlight
To shine down and make everything alright
If i had a little moonlight
A little something to guide me through
I know ther´s one thing i can do right
If you were here this is what i whold do
I´ll take a little moonlight and shine it on you





Alone (8)<3

How do I get you alone
You don't know how long I have wanted
To touch your lips and hold you tight
You don't know how long I have waited
And I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown
Alone




Bless the broken road (8)<3
Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you

God början Surt slut

Hej sötisar<3

Idag har jag varit på våran SISTA filmträff! ... Lite tråkigt. Men nu är hur som hälst alla filmerna helt klara! :D  Det blev faktiskt väldigt bra :D  Jag lovar att Informera när jag vet datumet för premiären! Förmodligen blir det på facklan om en månad. Men jag återkommer med mer exakt datum.
Men när allt var klart och vi skulle ha en liten egen prämiär för bara oss själva, bjöd Jon oss på tårta!! :D  Trvlig överraskning tycker jag!! ;)

Efter filmträffen åkte jag hem och började titta på Hockeyn. Frölunda-Hv71. Frölunda började väldigt bra, men fick inga mål i första perioden. I andra kom Hv igång och fick två enkla snabba mål. (Suuurt!) sedan ganska snart fick Frölunda entligen sitt mål i allafall!! Men Hv var bättre genom resten av matchen och vann med 4-1. Surt, men ganska väntat. Men jag håller på Hv i finalen i allafall! :) 
Surt att Hv vann och Frölunda förlorade, men jag vet nån som blev väldigt glad och mallig! ;)

Imorgon blir det att åka till Kyrkan på gudstjänst och Konfa träff...
Ska bli helt okej. Kul att träffa alla, mindre kul att gå i kyrkan.

Ikväll tänkte jag titta på film eller nått och mysa med mej själv... :(

Bild från Sofia och Josefines fotopromenad idag, som jag inte fick följa med på... :(
Men jag älskar er ändå ;) <33



<3

Ikväll

Ingen idé att skriva om skolan eller nått annat sånt idag... Det finns en viss risk att det blir långtråkigt!
Men nu ikväll har jag varit hemma hos den Underbaraste Sofia! <33 Vi tittade på film, Defently maby, eller hur de nu stavas... Den var bra.. Inte en av de bästa filmeran, men helt okej. :)
Sedan camade vi med Malin, Frida, Jossan och några till ;)  Det var roligt ... Haha, jag gillar Frida!! ;) <3

Kvällen var sjukt mysig och jag älskar Sofia Dellve. (L)

Imorgon blir det upp ganska tidigt och åka till filmträffen... Sista! Filmerna ska bli helt klara och allt. Lovar att meddela när premiären blir!
På Söndag blir det kyrkan och komfirmation med massa. Ska kla bli helt okej... Inte jätte kul kanske, men okej ;)

Nu tänkt jag sova. Som sagt, upp tidigt imon.

Pussar&Kramar /Nathalie


Heeelt ointressant!

Hej sötnosar<3

Idag har jag såklart vart i skolan.. :)  Lite långtråkigt i mellanåt, men helt okej ändå. Goalbollen och Innebandyn på Gympan var ganska kul... Även fast vi inte var så många :P  Väldigt många va borta..! Imorgon hoppas jag att Sofia oh Josefine kommer tillbaka i allafall!!! <333 Saknar er! Och jag KOMMER att komma på vad de va Josse menade med dedär! Men imon börjar jag 11.20!!!! Hahahaha, jag tycker SYND om er andra... :P

Sedan har jag tittat på en Beck film nu ikväll också! Det är ingen riktig skräckfilm, men den är endå läskig ibland. Jag har funderat över, vad det är jag tycker så mycket om med Skräckfilmer och filmer som Wanna bee Skräckisar! Jag älskar polisfilmer som Beck och Wallander. Men ÄLSKAR ännu mer riktigt skräckfilmer med massa blod oh riktiga grejer också. (Favorit=Scream 1,2&3) Men vad är det då som jag tycker så mycket om med dessa? Det kan inte vara att se våld o sånt, för i huvud händelsen i filmen här man jagar mördaren eller någon hoppar fram bakom en dörr eller nått, blir jag så jäkla rädd!! Även fast jag har sätt filmen 1000 ggr och vet exakt vad som kommer hända, blir jag lika rädd varje gång. Och eftersom jag vet vad som kommer hända så har jag nästan alltid en kudde framför ansiktet genom halva filmen. 
Så, det jag gillar är handlingarna, tror jag... Som Beck tex, dom man vet vad dom försöker lösa oh sitter oh stör sig på att dom är så dumma att dom inte fattar hur de gick till, och man blir alltid irriterad när dom kommer på nått jätte smart som inte stämmer eller är helt ovesentligt.... Det som är sämst i filmen är alltså det jag gillar mest, oh det som är bäst tycker jag Inte om! ... Ja, så måste det vara!

Inget intressant att läsa tycker säkert vissa... Nja, men det är det man har en blogg för säger jag då!! Skriva om helt onödiga saker som ingen idiot över huvudtaget igentligen bryr sig om! Så, till alla bloggare... SKAFFA ETT LIIIIIV!! Visst, jag bloggar själv... (Shit, vad ska jag skriva nu?) Men jag skriver för att det är roligt... (What´s the point?) Men skit samma, orka bry sej!

Nu ska jag dricka bubbelvatten oh kolla klart på Beck, annonsmannen. Imorgon blir det som sagt skolan 11.20... Hehe!

Ps1: Frölunda förlorade igen!!! Det suger!! Men jag vet nån som är glad.... ;)
Ps2: Jag är kär (Nyhet!)

Let me show my love is real
And make you feel the way I feel

Jag älskar dej!

Pussar&Kramar /Nathalie

Ont i huvet!!!!!!

Hej allihop<3

Idag gick jag hem från skolan för att jag fick så jäkla ont i huvudet!! Jag la mej och vilade en stund, men det gick inte över, så jag fick åka hem. Jag har legat i soffan oh tittat på tv och film hela dagen, men huvudvärken har verkligen inte  försvunnit!! Det försvinner men kommer tillbaka lika fort igen!! Orkar inte vara "sjuk"  :(

Men.. Innan jag gick från skolan hann jag ha NoProv... Det var SJUKT svårt och jag tror inte enns att jag fick Godkänt!

Om jag går till skolan imorgon kommer det att bli Gympa m.m
Om huvudvärken inte försvinner, så stannar jag hemma imon, annars får la jag gå... :P

För övrigt så fick jag nyss reda på att Niklas Bloom kommer att bli våran Konfirmationsledare i Sommar! Hahahahha, vi får se hur det går... ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt... Kolla på film? ... Vad finns det mer?
Jag är bara trött och funderar på att gå och lägga mej (18:46)  Men frågan är om jag kan somna.

Jag har börjat fundera på Åhus. Beachhandbollens cupen som är där varje år, laget ska dit i år också... Jag spelar ju inte handboll längre, men jag funderar på att åka dit över en dag eller nått, bara för att... Få träffa honom.
Okej, Han heter Alexander, vi träffades där förra året, det gick åt helvete och jag var Jätte elak mot honom i slutet. Vi har ingen kontakt och jag tror inte att han tänker på mig längre, men allt blev bara så sjukt fel förra året och jag har dåligt sammvete för det som hände... Men jag vet inte om han vill prata med mig igen, och om han vill det så vet jag inte hur det kommer att sluta... Önskar bara att det fanns någon jag kunde prata med. Som vet vad som hände och som vet hur han var. Jag vet precis vem, men det är omöjligt att prata med den personen igen! Jag är verkligen inte kär i Alexander eller nått! (Eftersom jag inte kan tänka på någon annan än denhär underbart speciella personen som jag har varit så Jävla kär i... i... 6år) Men jag har bara dåligt sammvete för hur det blev, oh jag vill be om ursäckt. För det har jag aldrig gjort.  



Kär Dej Är I Jag! Att lista ut i vilken ordning bokstäverna
ska vara, är lika svårt att lista ut för dej, som det är att lista 
ut innerbörden av dom!!   FATTAAAA!! <333

Im in love with you

Hejhej<3

Idag var vi i simhallen med skolan. Inte roligt!! Vi skulle simma klädsim och boxera en med kläder också...! Det var jobbigt! ;)  Det var tungt och kallt.
Övriga dagen i skolan var inte så lång, men helt ok.

Sedan blev det hem oh äta, sedan in till Lina och passa henne en stund.
När jag kom hem var Leslie hemma hos oss, lite trevlig överraskning... :P
(Pappas gammla kompis, dom träffades i Pakistan när pappa bodde där)

Nu hade jag tänkt att om jag hinner ska jag kolla på nån film... Annars blir det la att sova. :)

(8) Way can´t i breath whenever i think about you?
Way can´t i speak whenever i talk about you? (8)


Finns verkligen inget mer att skriva om idag... :D
Men ni får lite bilder från igår, som Fia tagit på mej, på våran Fotopromenad. :)
Puss&Kram






Fotopromenader...

Hej Hej<3

Idag har jag och Sofia vart på Fotopromenad x2!! :D  Första gången på rasten... Bara på skolgården, hehe, det gick inte jätte bra när vi skulle ta hopp bilder, men ändå ;)
Sedan på eftermiddagen/kvällen åkte jag hem till henne osså gick vi ner till Havet. Det blev några jätte bra bilder!! :D 
Det var mysigt! Men JÄVLIGT kväll!! :P

Skoldagen var förövrigt som vanligt tycker jag... :)
Jag och Andréa hade roligt på Svenskan... :)  <333

Imorgon blir det simhallen med klassen på gympan, tyvär. Men vi slutar tidigare...! :D Hehe!
Sedan ska jag passa Lina en stund på kvällen. Kan bli mysigt :)

Nu funderar jag på att titta på film eller nått, sedan SOVA!
Men ni får EN bild från idag, eftersom Fia inte skickat fler än... :)
Hon är fotograf oh redigerat, jag har gjort den svart-vit, och det är jag på bilden... :P

Puss&Kram


Äntligen <3

Hej igen sötisar<3

Idag har varit en seeg dag. Till skillnad från igår :D
Idag har jag, Mamma och Pappa vart och kollat på säng till mej. :)  Och köpt en!! :D  ÄNTLIGEN ÄR DEN BESTÄLLD!! Den kommer på Skärtorsdagen....! :)
Sedan har jag städat lite idag. Nu ska jag fixa håret till imon och sedan måsa. Kolla på Beck tror jag... :)

Igår var verkligen en helt sjukt underbart rolig kväll! Vi måste måste måste göra om det snart!!
Älskar er underbara flikor!! 

Imorgon=Skola (Äntligen)
Inget långt inlägg idag, men vi får skriva mer imon.
Puss&Kram /Nathalie


Kändisfest Lördag

Hejhej<33

Igår när jag kom hem från My, var jag alldeles för trött för att orka skriva... Så jag skriver nu, om igår istället. :)

Igår var Jag, Sofia, Josse, Sara, Olivia och Emma alltså hemma hos My på födelsedagsfest / Kändisfest. Jag och Emma var såklart utklädda till samma person, nämligen Amy Winehouse. Men som ni ser så var vi SJUKT snygga båda två!! ;P



Förutom att jag kännde mig som en Hora när jag gick dit, så var kvällen UNDERBAR!
Kändisarna på festen var, Paris Hilton (Sofia) Grease (Josse) Amanda från MamaMia (My) Lykke Li (Sara) och Marilyn Monroe (Olivia) + 2 Amy Winehouse. :)  Det var värkligen en JÄTTE ROLIG KVÄLL!!!

Här kommer några bilder från festen (Alla tagna av Sofia som tyvär inte kom med på så många bilder eftersom hon är fotografen...)











Och Sist men INTE MINST!  FÖDELSEDAGSBARNET MYYYYYYY <3333
Tack alla flickor, men främst såklart My, För en UNDERBAR kväll!


You

Hej<33

Här kommer en dikt jag har knopat ihop nyligen...

När jag tänker på dej kan jag inte låta bli att le

När jag blundar och somnar är ditt leende allt jag kan se

Du vet inte vad det är jag känner

Att inte ha dig här varje minut, bränner

Jag är så jävla kär

Hoppas att du en dag ska se att jag finns här

Jag väntar på dej

Hoppas att du hittar mej

Jag kommer själv aldrig att berätta

Tänk om jag förlorar, vågar inte riskera detta

Det finns inget jag kan göra

Om du skulle råka höra

Det gör inte mej nått

Jag kommer ändå inte förlora något jag fått

Egentligen kan jag bara vinna

Men jag litar inte på vad jag själv kommer finna

Jag vet inte hur man gör

Men tänk om det bara råkar bli så att du hör

Från någon som inte är jag

Då är gjort redan över

Jag får bara tro, hoppas och önska

Och här är en ihopsättning av två låtar

Var du än är och var du än befinner dig

Så finns jag alltid där för dig

Jag vakar över dig som gud över jorden

Förklarar mina känslor genom dom här orden

Jag älskar hela dig inte bara ditt utseende

Din personlighet, ditt underbara leende

Du är så underbar, snälla ge mig en chans

Vill bara va med dig o ingen annan stans


Idag har jag var i skolan såklart, Engelska prov sista Timman!! Men det känns faktiskt som det gick ganska bra..! 
Vi hade otroligt roligt i Bamba också!! Haha <33
Sedan åkte jag till Kungsbacka och shoppade med mamma. Jag hittade ett par ljusa jeans som jag letat efter i säkert ett år. Köpte också en jeans jacka och ett par nät strumpor till imon :D
Imorgon ska vi hem till My på Tema/Födelsedagsmiddag! Kändistema!! Ska bli så Himla roligt!!!!! :D
Idag fyller My åååååååår!!!! GRATTIS ÄLSKLING! <333



(Förövrig älskar jag mina underbara vänner! Josefine, Sofia, My oh alla andra :P)

Imorgon ska jag och Fia troligen också hem till Tolle och studion. Haha, jag frågar mig själv redan vad fan jag ska göra där! Men Fia är min bästa vän, och vad gör man inte för sina vänner?!

Med kärlek kommer smärta

I miss the beauty

I miss the rain

I miss the smile

I miss the pain

I miss my love

I miss my tears

I miss my heart

I miss my fears

Nu ska jag titta på film/tv och mys Fredaga med mig själv.
Puss&Kram


Blogg Makover!

Hej älsklingar<33

Idag har jag gjort om bloggen! Kanske svårt att missa..? Haha men visst blev det bra?! Tack för hjälpen Sofia!! Dendär dumma hemsidan hängde datorn hela tiden så jag fick ryck, men annars gick det ju bra. :) Resultatet blev bra oh jag är nöjd! Men säg gärna till om ni har synpunkter på vad som kan rättas till :)
Sedan har jag faktiskt pluggat till Engelska provet också!! När jag väl förstod vad det var vi skulle lära oss så var det inte så svårt! :D  Kommer säkert att gå jätte bra imorgon! (*Host*)

Sedan var jag ju i skolan idag också... :)
Jag och Josefine var hemma här på Håltimman och åt lite och pratade, mysigt värre!! <3
Sista lektionen = Gympa. Fys med Maja! :D  Det var faktiskt riktigt roligt..!! (A)

Nu hade jag i allafall tänkt dusha och sedan titta på film eller nått.
Imorgon börjar jag 10.20 :)
Imorgon är också sista dagen i den tomma plågan.
Imorgon är också underbara My:s födelsedag!
Imorgon är också Torres födelsedag!
Imorgon är det också enGELSKA PROV!!!!!!!

Finns lite bilder från idag, men jag har inte fått dom från Fia, så vi struntar i det... :)  Ni har ju fått en helt omgjord blogg! :D

You´re in my heart just like a tattoo.
You´re the reson my love has a name.

Kungsmässan<3

Hej Sötisar<3

Idag var det "den jobbiga förmiddagen" i skolan... :)  Matte diagnos, genomgång på No och Engelska och Jobbig Tyska lektion! Fyra lektioner innan Lunch! Det är bara jobbigt! Men jag oh Philip hade roligt på Engelskan ändå.... :D 
Men det blev ingen lång eftermiddag direkt... :D
Efter skolan åkte jag och Sofia till Kungsmässan och shoppade! :D  Presenter till My bland annat. Oh jag köpte en Mörkblå topp med lite vita prickat och mönster. Och en vit topp med blåa stora blommor :D  Jag är extremt nöjd!! <3

Där träffade vi också Josefine och Jacob på en fika (<3) Hihi. Sötaste tsm verkligen!!! (L)

Imorgon MÅSTE jag värkligen plugga till Engelska provet som är PÅ FREDAG!!! Jag har inte börjat än... :'(
Sedan måste jag städa också... :(

Vad jag saknar är inte en person jag haft och förlorat, utan någon jag aldrig haft, men alltid velat ha!
Tycker att denna rad passa bra just nu ... <3


Fia + Jag idag (L)
Josse och Jacob ville inte vara modeller så jag o Fia fick som vanligt ställa
upp! (Fia fik dock några bilder på dom, men jag tycker det är lite taskigt att
lägga upp dom här...) ;)

My och Torres i veckan! <3

Hej Babes(L)

Har inte skrivit på några dagar... Jag har haft väldigt fullt upp i helgen kan man säga!! :P 
Lördagen: Filmträffen till klockan 3, sedan middag hemma med gäster + Melodifestivalen.
Söndagen: Filmträff till klockan 3 (inspelning av musik) sedan hem till farmor på middag som fyllde år.

Men, på tal om melodfestivalen... Va tyckte ni??
Jag tyckte att hon som vann var helt okej faktiskt... Men jag orkar inte skriva om Meldifestivalen mera, jag tycker att det är alldeles för uttjatat!!!!!!!!!

Dock kan jag skriva om vad jag ska göra nu... :)
Titta på Scream 2 och mysa!! Helt enkelt njuta av den sista tiden på min helg, med en bra film! Toppen!! :D

I veckan som kommer fyller My år!! 15 åååååår! :D Grattis älsklingen(L)
Sedan, samm dag (20Mars) fyller Torres år.... 25 (A)  Grattis<3

Veckan kommer bli tom...'

Men jag känner mej på ganska bra humör just nu, så ni ska jag titta på skräckfilm! :D

Puss&Kram
/Nathalie


En bra+ dag

Hej överbara<3

Idag var en helt okej dag, skolan. 4 pers på matten, grymt bra jobbat på grupparbetet i So, kul labbning på Non, innebandy på gympan (roligt!) och seg slöjd. ...helt okej...

(Men jag Sofia och Josse i bamba!! Hahaha, det var roligt! Vi satt och flummade i säkert 40 minuter!! Hahaha<333)
Men sedan...

Utvecklingssamtal!!!!!!! :S
Men det gick bra... :)  11 ämnen, som lärarna att jag kommer få VG eller mer i :D  (Hyfsat nöjd)
Och Kristina hade inget "dåligt" att säga. Jag är duktig! Jag felar ändast när ingen ser... :D  Hahahaha, mina och Josefines sms innan jul ..... Hahahhaa :P

Sedan efter det åkte jag och mamma till Ikea. Vi köpte lamper till mitt rum :)  En golv lampa oh en liten runt boll till bordet. Jag klarade faktiskt att sätta ihop dom helt själv!! :D  Och det blev jätte fint!! :D

Sedan på kvällen nu har jag, skrivit om min Svenska novell, jobbat på Gympa grejen och nu ska jag, om jag orkar, skriva på No:n. 

Och som alla de senaste dagarna har jag, svävat på ... rosa moln!
Idag av en ny anledning, eller inte helt kanske, men typ ny anledning. :D  <33333

Imorgon tror jag att det blir till Kyrkan, tyvärr. Och på Torsdag hoppas jag på Friskis med Fia. 
Lördag=Filmträff och middag hemma med gäster.
Söndag=Filmträff och kalas hos farmor.

Vill ni träffa mej i helgen så, Glöm det!!! Jag är fullbokad! Men om du frågar snällt och om det är någon speciell person så går det att göra undantag... (A) 
(Hur kär får man bli?)

My, krya på dej och hoppas vi ses imon! <3

Pussar&Kramar på er andra(L)


Jag saknar sommar i Bohuslän! <3



 

Kort dag...

Hej sötnosar(L)

Idag sov jag länge... :)  Sedan blev det kalas hos kusins familj i Göteborg. Rebecca, kära kusin barn, 3 år :D
Det var la helt ok... :P  Vi satt o kolla på hockey.. :D  Haha.

Jag har städat mitt rum också! Jag är duktig!! :D  Jag har till och med bäddat. :)
Imorgon kommer andra släcktingar för att fira pappa i efterskott. :P

Sedan har jag kollat på Melodifestivalen också, orkar inte kommentera den, finns inga ord. :P

Kort inlägg idag, har inte hänt mycket, kan vara därför... :)
Puss&Kram

Mörkblåa chinos

Halloj underbara<3

Idag har jag varit på Kungsässan oh shoppat, och på Friskis och tränat med Fia. :)  Asså jag ocg tider...
Jag trodde att jag slutade 14.20, så jag bestämmde att mamma oh jag skulle hämta Fia på skolan 14.45. Problemet blev att jag slutade 14.50 ... Så mamma och Sofia fick vänta ett tag på mej om man säger så... :D
Men det blev bra tillslut och vi kom till Kungsmässan. Jag köpte ett par mörkblåa chinos på Gina Tricot... :) Jätte fina!
Sedan åkte vi till Friskis och tränade Station medel. Det var VÄLDIG jobbigt! :P
Sedan i bilen påväg hem satt och sjöng hela vägen :)  Jag tror att Fia och pappa tyckte det var lite jobbigt, men ja tycker de va kul :D  ....

I skolan ... som vanligt. :P
Men, Min moppe går snabbare än Koffes! Hahaha. Okej, det är kul!!

Och otroligt, men våran grupp vann Huvudstadstävlingen!!! Hahaha kunde verkligen aldrig tro de!!
Jag hoppas vi får Dumle klubbor (A)



                                I´m still in love. Of course!

Hur kär får man bli?

Hej älsklingar<3

Idag har jag kännt mej som ett PMS barn... "PMS is talking, not me!" Ungefär så har jag känt mej hela dagen... Det har hänr bra saker också, men idag har varit min PMS dag! Jag har varit grymt känslig och lättretlig!

Men, Idag har jag fattat vad alla menar med att "Sväva på rosa moln" för det har jag gjort idag också... :D
...
Sedan, Wuollet och Anton Olsson lånade min moppe på håltimman. Jag blev verkligen sjukt nervös när dom inte kom tillbaka i tid, när lektionen började. Jag satt vid fönstret och var verkligen jätte nervös!
Bensin lampan hade börjat blinka och dom skulle försöka tanka och allt möjligt... Men de gick ju bra iallafall. :) 
Haha jaja.

Gympa lektionen var verkligen den tråkigaste på Väldigt länge!! "mini tennis" ... usch, inte roligt!
Men trotts PMS nervositet och tråkig gympa så har jag alltså svävat på rosa moln... :)  Varför får ni jobba på själva.

Imorgon blir det Kungsmässan och Friskis med Sofia<3  Ska bli mysigt. :)

Pussar&Kramar


<3333333333333333333333333333333

Jag älskar min bästaste Sofia Dellve

Hej<3
Jag har inte skrivit på ett tag, finns inga ursäkter, jag har glömt! Men nu är jag tillbaka!
Dagen, skolan som vanligt, moppen ville inte starta imorse när jag skulle dit... Vet inte varför, men jag får la köpa nytt tändstift...  ;)  (Okej, alla fattar inte, glöm det isåfall...)
Men hur som hälst så ska jag på Gudstjänst ikväll men Sofia<3 Ska inte bli kul... :P

Just nu sitter jag och funderar över min novell, jag ska fan ha MVG på den! Det finns bara en sak jag behöver ändra på den så får jag de :D

Kan man sakna något man aldrig har haft?
Kan man vara beroende av något man aldrig har provat?
Är drömmar bara till för sömnen?
Är kärleken bara en illusion?
Så många frågor, hjälp mig finna svar
/Tagen från Maddes Bdb

Så himla rätt och så himla fin! <3

Jag älskar dig fortfarande! Efter allt som hände i Thailand, kan jag fortfarande inte släppa dig! Jag träffade världens goaste och snällaste kille, när jag kommer hem finns du där och förstör allt. Inte ett piss har förändrats, det är fortfarande bara dig jag kan tänka på och bara dig jag älskar. Jag har tagit av armbandet jag fick av Sahat... Det säger SJUKT MYCKET om hur mycket jag älskar dig. FATTAR DET! JAG ÄLSKAR DEJ FÖR FAN!!!!! 


Min bästa<3

 

RSS 2.0