Varje misslyckande leder till en framgång

Jag hämtade - Jag såg - Jag gav upp
Jag hämtade böckerna - Jag slog upp sidorna - Jag gav upp

Jag tar de imon bitti istället. De blev en skiss istället som jag ska börja med efter jag är klar efter tröjan jag håller på med just nu :) Vad tycker ni?


Jag diggar dej!

Min dag har faktiskt var ganska bra för en gångs skull! Dels tror jag att det beror på att jag kom på en anledning att slippa gå på No:n, men dels också för att jag träffade småbarnen igen. Jag gillar inte små irriterande ungar vanligen men de finns några som bara är så undebara! Dom går i 4an och är framförallt 2 st. Wille och Lukas (a) Jag ska "ha selle" med Wille när jag blir stor...! <3 (Jag tänkte skriva gifta mig med men ja ongra mej)
Grattis till 4B som vann popday idag, men låten som jag o Sofia har gått o sjungt på hela dagen efter de! :D
Nu kanske jag borde plugga lite. Jag har lovat Jenny att i allafall försöka få mer än G på provet, så jag kanske borde iallafall kolla igenom boken lite? De är mot min natur, men någon gång måste ju vara den första :)
Ikväll ska jag i allafall till ungdomscaféet. De kan inte ens ett No prov stoppa mej ifrån!!
Puss&Kram!

Du är de sötaste som finns
Du är den finaste jag vet
Du har allt dedär som alla önskar sig
Jag diggar dej!

Jag som fotograf bland annat :D

Det tog typ 5 år att få bilderna.. Jävla Msn! Men jag har fått några nu iallafall :) Här är eftermiddagen i lite bilder.




Modell: Sofia
Fotograf: Jag :D
Smink: Jag








Modell: Jag
Fotograf: Sofia

Buuuuuuuuuuuuus

Sista lektionen - No. Jenny gav mig en dator så här är jag.. Förlåt Jenny men vad fan trodde du? Att jag skulle jobba?! ;)  När vi slutar så ska jag ut med Sofia och Fredik, fota :D  De ska bli as kul och de kommer bli så jävla bra bilder!! Förhoppningsvis kommer några upp ikväll, annars imorgon.. Ha en underbar eftermiddag. Vädret är fint<3

Jagvillbarasova

Det är världens finaste väder ute
Jag tycker att jag hanterar saker bra
Jag har underbara vänner
Det är snart lov
Jag känner mig hufsat säker inför mina betyg
Jag trivs med mig själv
Och det finns personer som gör mig glad
...
men ändå ligger det något i botten av hjärtat och trycker. Det är inte saknad eller sorg, Och jag hatar att kalla de för vårdepression - för vem fan kan vara deprimerad när sommaren är påväg?! Men vad är de då..? De senaste har skolan bara varit en stor plåga! De ända som över huvetaget får mig att gå dit är människorna!! Gode gud, låt det bara bli sommarlov så jag slipper SKITEN ett tag!!


Jag längtar efter solen <3

Idag har jag gjort absolut ingenting!! Ingenting verkligen! Just nu sitter jag och tittar på onödig tv och väntar på att mitt hår ska torka. :)  Hur har eran dag varit?
Inatt får vi sova en timma mindre. Det suger ju för mig eftersom jag ska vara i kyrkan imon klockan halv 11. De positiva är ju dock att vi kommer allt närmre sommaren! :)




Barnglass 35 kronor!

Igår va de en jätte bra dag! Skolan var som den brukar vara på fredagar! (Bästa dan på hela veckan!!) sedan åkte jag, Sofia oh My till TioPepe och hade en jätte mysig kväll, med extremt mycket skratt och flams!! :D  Sedan åkte vi hem till Adam o träffade honom och Jacob. De blev en jätte härlig kväll tsm med underbara flamsråttor!! När vi väntade på bussen hem så vet jag inte riktigt vad Sofia hade för sig.. Hon skulle dansa vals p åvalldavägen och ville göra allt möjligt..! (a) vi träffade även Josefine och Olof när vi stog o väntade.. :)
Nu ska jag göra absolut ingenting!!!! :D<3


Fjantar!! <3

Hihihihihihihihihihihihi <3

Efterblivna prutt!! <3

Dagens outfit


Break your heart - Taio Cruz

Denna låten är min favorit låt för tillfället. Men för att den ska uppskattas måste man vara på Bra humör och Spela den på hög volym! Av någon anledning gillar jag faktiskt videon till denna låten också, så den får också följa med :D



Just nu är jag på bra humör och jag känner mig allmänt pepp! Förmodligen är det för att jag blir en bra dag imorgon!! Slöjd på morgonen! (Veckans absoluta höjdpunkt!!) och ingen No på HELA dagen!!! (Förlåt Jenny..) Fredag är veckans bästa dag, Utan konkurans!!! :D<3

The book

Igårkväll fick jag boken! De känns som denna kommer att bli för mig, som Bibeln är för många..! Jag låg o läste hela kvällen igår (och självklart kollade på alla bilderna ...) Det finns inte så mycket mer att säga än att jag är lycklig! och att .. Fernando Torres är den snyggaste människan på vår jord!!! <3 














Jenny

Lei è vivace e felice
divertente, ma fastidioso
me sono testardo
ma lei pepe,  vogliono vedermi successo
lei mi dà una possibilità
grazie - il mio maestro



Bild: Sofia Dellve

.



En piss i helvetes dag som man bara vill skita på sig!


Ren Bullshit

Dagen började när jag skulle gå upp ur sängen imorse... De va den segaste och jobbigaste morgonen någonsin! Hela dagen har fortsatt i samma spår..! Man kan säga att jag är skoltrött.. För tillfället finns det en enda lektion som är rolig - den vi har 1,2 timmar i veckan, alla de andra 33 timmarna i skolan/per vecka är antingen direkt tråkiga, onödiga eller ren bullshit! Jag ska inte vara onödigt negativ och peka ut allt som är dåligt med skolan, men jag kan säga att de är ju väldigt svårt att komma på något som är bra! Fem dagar i veckan, varje vecka. Undantag på sommaren och julen + en veckan här och där. Ingen normal människa kan tro att man kan tycka om de efter tio år!! Jag anser - man stryker hela iden med högstadiet och börjar gymnasiet efter mellanstadiet. Vad skulle vara dåligt med de? Man får välja lite tidigare var man vill och man kan börja jobba när man är 16. Som det är idag så slutar man, i de flesta fall, skolan när man är 19 år. Då är man vuxen! Hela barndomen och hela ungdomen har gått åt till skolan! Känna pressen och tvingas uppnå bra resultat på bland annat sånt man varken tycker är intressant eller kommer att ha användning för. Ett exempel är Kärnfysik..

Jag ska ta på mig myskläder, lägga mig i soffan och titta på film och äta pizza. Väck mig när sommaren är här!
<3

"Jag vill tacka dig, och aldrig glömma vem jag är"

Imorse gick jag upp tidigt! Jag skulle till kyrkan o hjälpa till .. Jag fick läsa en dikt och bära in korset :D Ganska rolig förmiddag kan man säga. Efter de så åt vi våfflor. Julia, Sofia och Gabbe va där också.. TACK OLOF för att du kom dit innan, utan dig hade jag sprungt där ifrån!! ;)
Nu ska jag snart iväg på bio.. Jag ska se Avatar i 3D med mamma och pappa. Pappa har tjatat om den filmen sedan den kom.. De verkar inte riktigt vara min typ av film, men jag får ju pizza och godis.. :D
Ha en underbart bra fortsatt dag - i de fina vädret! <3




Grattis My!!

GRATTIS på födelsedagen, underbaraste!! Idag fyller My 16år!! Grattis älsklingen!!! :D<3
Säg grattis! ;)


Jag älskar dig


Messy day

Hela dagen har jag städat!! Så tråkigt, men Så bra resultat!! Hela garderoben är städat och hela rummet är (i stort sett) dammfritt! :D  Men ibland kom jag faktiskt på mig själv med att undra, va fan jag höll på med egentligen...




What can i say?

Det finns saker som man (jag) vill ha, bara för att dom är så extremt fina. Inte för att jag behöver dom..! Men detta hittade jag idag på nelly.com. Den gula klänningen och bikinin är mina favoriter, men alla dessa sakerna är riktig dräggel varning på! (a) De va inte speciellt dyrt heller!! <3 

"Collaget" blev lite litet... men ni får ha översikt såhär i början, jag håller på att lära mig! :)

Cake bake!

Vi har bakade tårta på hemkunskapen!! :D  De va jätte roligt och man kan ju säga att jag är mätt .... :) Även fast min o Calles tårta va snyggast så vann vi inte "vackraste tårtan" - jävla demokrati! ;)


?

Hehe vi tänkte att den skulle stelna fortare om vi ställde den i snön en stund... Bara så ni vet så tältar småbarnen just nu på toa! hahahaha (sofia ser söt ut!)

Calle blundar och jag ser efterblivien ut, men fan va bra vi är på o baka tårta!!

SNYGGASTE EVER!?! ;)


Alla tävlande tårtorna ...

Denna vann "vackraste tårtan" ... rätt beslut?

"..en dag som skall gå till historien som en skammens dag!"

Hejhej.
Nu har jag suttit i mååånga timmar o pluggat - So provet imorgon. Min fördjupning blir om Pearl Harbor atackerna.. (har ändrat mig 3 ggr) Innan detta var jag på gymmet en stund. Innan de - skolan. Nu tänkte jag sätta igång med Tyska läxa tills imorgon och sedan äta farmors bullar och titta på film. Ha en underbar kväll och ring någon du tycker om! Puss&Kram, skumbanan! <3

Dagens outfit



Foto: Sofia
Redigering: Jag

De är ganska bra för att bara första gången va?! :D

.

http://endlessmind.blogg.se


Te pierdes en algo maravilloso, yo!

Vad är detta?! Denna boken släpptes för ett halvår sedan och ingen har informerat mig!! FERNANDO TORRES HAR SKRIVIT EN SJÄLVBIOGRAFI, OCH JAG VISSTE DE INTE!! Nu är den dock beställd och kommer typ i början av nästa vecka. Skam på mig att jag inte visste detta! Tänk om GUD kunde fixa så jag får träffa honom.... (a)



Nu vågade jag titta på bilderna för första gången...
Och en bild säger mer än tusen ord...
 
Dottern föddes i Juli 2009, och hon heter Nora. (Detta är ändå inte bilden där han ser mest lycklig ut..) Det är bara att inse. Han är gift, har en dotter och är typ lycklig. Jag kommer aldrig att få honom ... Men de är ju kul för honom att han är lycklig :) .........  :'(
...hans fru har i allafall ett fult namn! 

27 Luftslott

Luftslottet som sprängdes
-
Den tredje filmen efter Stieg Larssons böcker. Jag älskar dom allihopp och tycker ni borde ge dom en chans! Filmen handlar som innan om datahakern Lisbet sallander och journalisten Mikael blomkvist, i denna filmen handlar det dock mest om Lisbets barndom och uppväxt. Lisbet och Mikael kämpar i denna tredje delen för att få de män som gjorde Lisbets barndom till en mardröm, ställda inför rätta. Jag tycker detta är den bästa filmen av dom tre, för den har så många otroligt bra skådespelare! Den måste ses för att förstå!!!



27 Dresses
-
Jane är den perfekta tärnan.. Hon har vanan inne, för hon har nämligen varit tärna på och skött, inte mindre än 27 bröllop! I hemlighet är Jane kär i sin chef George och drömmer om att han en dag ska vakna upp och inse att han känner samma för henne. Men allt ändras när Janes syster kommer hem från Europa. Jane tvingas ta hand om de bröllop hon fruktat mest... Nämligen sin systers. Mitt i syrrans bröllop finns Kevin, en journalist som hela tiden har ögonen på Jane. Men ska Jane vakna upp och inse vad hon kan få, eller ska hon konsentrera sig på Gerorge och sin syster? Filmen är som egentligen vilken kärleksfilm som helst, söt men faktiskt riktigt bra!
   

Naughties

Engelska nationella prov idag! De gick mycket bättre än jag trodde att de skulle göra faktiskt... :D  Nu har jag dushat, och funderar på att ta tag i dendär Svenska uppgiften och läsa ut boken, eller om jag ska leka med mitt nya "musik mixer program" :D  hm.. vilket är roligast?! ;)


Fina tjejer!! <3

Musik läxan till nästa vecka, om någon bryr sig? :)
...Jag har målat upp den, ser de inte ganska profsigt ut..?! :D

Dagens fynd :D

Jag har varit o shoppat med mamma hela dagen! :D Nu är jag stressad för jag ska vara i kyrkan om 20 minuter och jag kom precis ur dushen! Men här är lite snabbt dagens fynd! :)


Stadium <3

Gina Tricot

H&M


Jag tippar

Här är min lista inför ikväll, Melodifestivalen finalen 2010

Jag tror:
1. Salem al Fakir - Keep on walking
2. Anna Bergendahl - This is my life
3. Erik Saade - Manboy
4. Timotej - Kom
5. Darin - Out of my life
6. Ola - Unstoppeble
7. Peter Jöback - Halo
8. Jessica Andersson - I did it for love
9. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
10. Andreas Johnsson - We can work it out

Jag tycker:
1. Anna Bergendahl - This is my life
2. Salem al Fakir - Keep on walking
3. Ola - Unstoppeble
4. Erik Saade - Manboy
5. Darin - Out of my life
6. Timotej - Kom
7. Peter Jöback - Halo
8. Jessica Andersson - I did it for love
9. Andreas Johnsson - We can work it out
10. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar


Inte okej..!

Mamma höll på att döda dom!!! Mina älskade grisstrumpor hade hon SLÄNGT! Jag hittade dom i sista stunden innan dom hade blivit tagna av soppmonstret och dom luktade fortfarande nytvättade men hon hade lämnat dom för att dö!! Hennes förklaring var att dom var trasiga!! Va fan är de för ursäkt?! Man dödar inte någon bara för att dom råkar ha lite hål i sig! Detta kommer ta tid att förlåta, hon höll på att döda mina älskade, underbara grisstrumpor!!


 

I am a swede

Jag har haft en helt underbar dag! Först skolan... Sedan kungsmässan med Sofia, och sist massa folk hemma hos Julina! Det finns många att tacka för dagen..! :D







El Ninjo<3

Liverpool mot "Lille" i Europa cupen ikväll... De går inte så bra för älsklingarna i Liverpool. Förtlorade ikväll med 1-0, piss i rövhålet. Men de var en bra match och jag tycker att de skulle va blivit 1-1 ..! Men man får inte alltid som man vill, och även fast jag satt o bet på naglarna hela matchen så gick det inte för Liverpool ikväll (Hahah, fatta vitsen?!)

Men Fernando Torres är lika snygg för de!! Men vet ni va?! Han har börjat odla mustach!!!!! Den jävla tönten har svarta fjun ovanför läppen o de ser så skabb ut!! Inte okej mannen, du ska vara som ditt smeknamn säger - El Ninjo (pojken) men jag älskar dig ändå!! ;)<3


 

Det är inte nyttigt!!!

Efter skolan idag hämtade jag Lina, granne. Och passade henne fram tills nu :)  Imorgon har vi No prov och jag kommer dö. Det tar knäcken på mig och jag h-a-t-a-r ämnet! Nu tänkte jag koppla av och kanske se en film. Sedan ska jag sova hela natten, lång... Efter skolan imorgon tänkte jag koppla av med en stunds träning. Ha en god natt! <3

(efterbliven? ,nej HJÄRNTVÄTTAD AV NO:n!!!) 

Har du hört rycktet om Holmes?

Har du hört rycktet om Morgans
- Nej! Detta var ingen bra film. Den handlade om absolut ingenting! Eller jo om ett par som skulle skilja sig osså bevittnar dom ett mord tillsammans och tvingas flytta till okänd ort mitt ute i ingenstans, som vittnesskydd. Dom är riktiga storstads bor båda två och tycker de är jätte jobbigt att tvingas bo i bushen! Filmen är inte speciellt! Sarah Jessica Parker och Huge Grant är skådespelarna, men de är det enda positiva med hela grejen...



Sherlock Holmes
- Denna däremot!! Den är sjukligt bra! Alla har väl hört talas om Sherlock Holmes, privat dektektiven från London?! Här är en ny filmatisering om honom med Robert Downey Jr som Holmes (min favorit skådespelare alla kategorier!) och som hans trogne kompanion dr Watson -Jude Law. Inte så dåliga att titta på... (En annan skådespelare är Rachel McAdams som var med i "The notbook".) Men filmen handlar om att Sherlock, vill undesöka den underliga "Lord Blackwood" som döms till döden för svartkonst. Blackwood sägs ha setts på flera olika platser, efter sin död, och begår en rad hemska brott, som död... Sherlock misstänker att något inte stämmer och bestämmer sig för att jaga efter den redan döde Lorden... Filmen är skit bra och jag tycker alla borde se den! Den är bäst på bio..!
(Robert Downey Jr, har också varit med i är, Iron man och serien Ally McBeal.)


Regnbågsfärgade himuler

Min dag har varit grym! Tränat och träffat underbara vänner! Just nu är jag på toppen humör och tänkte titta på en film eller nått... Wallander filmen som går på tv ikväll är jätte bra för er som har frågat mig ;)  Jag tänker dock inte titta på den för jag tycker att den är hemsk. Inte så man blir rädd men hemsk så att de inte är nödvändigt... Eller aa? ;)  För mig blir det i allafall någon annan film :D













Bilderna är från "kyrkan/alpha utbildningen" ... En del av dom blev lite suddiga, men de va helt enkelt för mörk när dom togs så ni får stå ut. :)


.


Snabba och gänget

Jag har sett en del filmer de senaste.. De är perfekt om man vill glömma precis allt och bara drunkna i någon annans värld! :D  Jag kan inte skriva alla på en gång, men två kommer här :) Några till kommer kanske imorgon..

Snabba cash
-
En riktigt bra svensk film! Men de som gör hela grejen är att huvudrollen Joel Kinnaman är så otroligt snygg! Filmen handlar om Johan som igentligen kommer från en liten stad i Sverige, men kryddar sitt liv så han platsar i Stockholms "snobbiga" kretsar. Hans ständiga jakt på pengar occh rikedom tar honom in på helt fel spår, och innan han hunnit inse vad han håller på med, så är han grovt kriminell...



Alvin & gänget 2
-
Jaa... En mysig "barn film" ... Riktigt bra att se en dag när man känner sig lite sprallig och barnslig! Den handlar om Alvin och hans kompisar (som är ekorrar) men inte vilka ekorrar som helst! Dom kan både prata och sjunga! Nu ska de ut på en världsturne!!



Vill någon gå på bio? Här är filmer jag INTE har sett ännu, men VILL se!
* Shutter Island
* Alice i underlandet
* Farsan
* Percy jackson och kampen om åskviggen
* Wolfman

Phish food

Kvällen är lugn! De har varit en riktig familjedag hela dagen faktiskt... Melodifestivalen med mamma och pappa (a) Ben & Jennys glass - Phish food är riktigt god..!! :D  Fast favoriten är fortfarande ändå "chocolate fudge brownie"

Jag försöker kolla runt och hitta lite nya bloggar! Har du en blogg heller vet du en blogg som du tycker jag borde läsa?! Kommentera detta inlägget med en länkning så är det mkt möjligt att jag blir en trogen läsare! :)

I put some new shoes on <3

Lördag i Kungsbacka med mamma och pappa.  Vi har letat efter present till farmor som fyller jämt nästa helg och sedan tog vi en sväng till Freeport (a) Hehe... Jag har köpt skor<3 Jag letade efter ett par sånnahär i Barcelona för 3 veckor sedan när jag var där, men hittade inga. Så idag när jag såg dom för 200 spänn blev jag ganska glad.. :) Snygga?! Hur har eran underbart vackra dag varit? <3



Scorett outlet för 200:-

Sex bajskorvar I EN HÖG

Jag har börjat med en tröja i slöjden idag, som kommer bli fett snygg!! :D  ...Hemkunskapen va bra - internationell buffet! Jag är proppmätt. Kvällen kommer ägnas till sport och film :)<3


On top of the world!!


Buffen<3



Jeans, Kavaj, Tröja - från Barelona
Stövlar - lånade av mamma :)

Delicepruttium

Det är först när du tillåter dig själv att ibland vara ledsen, som du kan vara glad.

Igår natt var en jobbig en... Men det är alltid jobbigast morgonen efteråt. När man vaknar efter att ha gråtit sig till sömns och gråtit i sömnen hela natten. Att gå upp den morgonen är alltid svårt och jag kände mig helt tom och meningslös imorse. Men efter några timmar i skolan, började jag vakna upp igen..
Tack Sofia, för att du, trotts min sten hårda fasad lyckades ta dig in lite. Tack för att du säger precis rätt saker. Även fast jag inte visar de så hjälpte du mig mycket idag!

Förutom de så finns det inte så mycket att säga om idag.. -Jag är tillbaka i mina gamla banor, med andra ord så HATAR jag No igen. Jag förstår inte varför jag ska veta att alfapartiklar delar sig när de kommer i kontakt med helium och ändrar dess atomnummer till 3 istället för 2 och att den då kallas delicepruttium som är farligt och kan ge dig cancer i lilltån!! Jenny du är en bra lärare och försöker, men det här är bara bullshit!!

Nu ska jag titta på film! Antingen så blir det nån svensk tonårsfilm eller så sattsar jag på "La Zona" ...
Snart kommer (massor av) filmresensioner från de många senaste filmerna! :D


Godnatt

Ibland är de svårt att vara i mitt eget rum, för här finns minnen med dig. Ibland är det svårt att se din syster, för ni är så lika. Ibland är det svårt att titta på bilder, för då minns jag allt jag älskade hos dig. Ibland är det svårt att se mig själv i spegel, för då minns jag allt du sa att du gillade. Ibland är det svårt att blunda, för jag kan inte höra dina andetag. Ibland är det svårt att vara bland folk, för det är alltid någon som har samma parfym som du. Ibland är det svårt att se stjärnorna, för då minns jag vad du längtade efter. Ibland är det svårt att vara vaken, för då saknar jag dig. Ibland är det svårt att leva, för då är jag utan dig.

Plötsligt en dag var allt förändrat. Plötsligt en dag så fanns du inte mer.
Jag kommer få lära mig att minnas dig, för de är det värsta med allt. -Jag kommer aldrig få prata med dig, skratta med dig, känna din lukt eller få kyssa dig igen. Att tvingas att bara minnas, de är det svåraste av allt.  

Alis volat propriis

Jag är oslagbar! Just nu känner jag mig bäst i världen! (a)
Jag vet inte varför men jag är självsäker och jag mår faktiskt ganska bra..! De känns underbart, och oväntat. Det känns som att jag nu faktiskt är den personen som jag alltid velat vara.
Alis volat propriis - hon flyger med egna vingar
De två låtarna som jag la upp här igår har peppat mig riktigt mkt! De kanske är en liten anledning till mitt nu plötsligt goda humör..?

Natalie keeps coming back for more and she’s out of control
Woah-oh-oh!
And she’s taking on an ever so contagious road
Natalie keeps coming back from the dead again
She’s a little bit too much even for my friend
She’s just so unstoppable
- Spotlight’s on, Natalie returns
Four, three, two, one and she’s on the end
Can’t stop her, impossible



Vi kör på de!

ChaCha bloggen!!!! ;)
Dagens dag, började jäkligt segt, med en tupplur i soffan under håltimman. Jag, Olivia och Sofia kör på de! Hihi... Men efter de blev dagen bara bra. Det har varit en dag med bra humör och god stämning :)  De som har stört är dock träningsvärken. Jag har den värsta träningsverken jag någonsin har haft! Framför allt vaderna, men även låren, verker och gör ont! Men man ska inte klaga, de kunde faktiskt varit värre... typ.
Ikväll ska jag till kyrkan! <3

Hoppas ni har haft en underbar dag?
Om jag inte minns fel så kommer Sandra hem från Thailand idag? <3


Mörkblå tunika - Gina Tricot
Lack tights -  -II-
Väst - "Pull and Beer" i Barcelona


My och Sofia, ville inte vara med... :)


Melodifestivalen 2010

Några låtar är faktiskt bra från årets tävling! Ola och Eric är pepp favoriterna, och båda låtarna verkar handla om mig! :D  Jag blir glaaaaaad! <3

Ola - Unstoppeble

You’ve heard her name like a thousand times
Superwoman in all the storylines
She’s just so unstoppable
Woah-oh-oh!
Natalie keeps coming back for more and she’s out of control
Woah-oh-oh!
And she’s taking on an ever so contagious road
Natalie keeps coming back from the dead again
She’s a little bit too much even for my friend
She’s just so unstoppable

Spotlight’s on, Natalie returns
Four, three, two, one and she’s on the end
Can’t stop her, impossible

You fell for her like a trigger tree
It’s understood ’cause you can’t leave


Eric Saade - Manboy

Manboy, manboy, you can call me manboy
I don’t care, I’ll show you how to love
There’s no halo ’round my head, no, there’s no angels here
  You’re gonna see, you’re gonna know what I mean
‘Cause I am more than you believe


I´m BACK!

Efter ganska lång paus, i hela livet, känns de nu som jag är beredd att börja om igen! :D  De känns as gött för tillfället, jag har precis varit o tränat med Sofia..! Den senaste tiden har mkt hänt. Det är nytt år... Två underbara resor!
Men som de flesta säkert vet så har ändå den senaste tiden varit jobbig.. Jag är inte ensam om sorgen men de gör inte de hela lättare att ta. Men att gå igenom de själv hade jag inte klarat, så jag är oerhört tacksam för att jag har mina underbara vänner!! <3
Rasmus dog, 28 januari 2010. Han ville de.. Jag saknar honom varje dag och de kommer jag alltid att göra, så kommer de att vara. Men jag har kommit fram till att jag ska leva mitt liv och göra de så bra som möjligt! Jag tror på att han ser oss och jag ska uppnå den lyckan han aldrig fick. Men jag ska ge den lyckan till honom!

Under denna perioden har jag startat en annan blogg (http://endlessmind.blogg.se) där skriver jag bara tankar, och den är på engelska. Men jag kommer att starta upp denna bloggen igen, sakta med säkert. Hoppas ni gillar de? :D

Lite pepp låtar kommer snart att dyka upp här... :D


Fotopromenad vintern 2010
Foto: Sofia Dellve

RSS 2.0