Gott nytt år!!!

:D
Nu har vi precis kommit hem från en helt underbar restaurang!! De va PRECIS en sån som jag vill öppna i framiden :D  Jag skulle bara säga GOTT NYTT ÅR! :D<3  Innan jag åkte hit, gjorde jag en skit snygg bild av de gångna året. Men självklart glömde jag att lägga över den till mini datorn, så den får ni se om några dagar, när jag är hemma :)


Haha, dålig humor! ;)
Men detta är min klänning @Nyår 2009
Mörkblå plych klänning med öppen rygg -från Zara

Day four

Chacha! ;)
Idag har det varit rena motsattsen ifrån igår! Idag har jag varit pigg och det har varit roligt. Jag testade inte snowboarden, men de va skojigt med skidorna ändå :P  De har varit jävligt kallt om tårna, men väldigt fint väder! :)
Dagens bilder....


Jag alias korven - i backen.

Fint

Fika pausen i Ski loungen

Tror ni inte att jag lurades ner i denna avstängda backe (2 ggr) eller backe föresten... Det va mer som ett dike som ingen kunde åka i!!

Games...

Som jag trodde så har det blivit mycket spel ikväll, men mamma och pappa. Och jag har även tittat på några avsnitt av Sex and the City. Jag tog med boxen (a)  Jag klarar mig inte utan den..!

Just det, vet ni vems namnsdag det är idag? Hihi
Och grattis till Sandra som fyller år idag!!! :D


Så här ser de ut i mitt rum på semestern... (a)

Troligt att detta är de tråkigaste spelet jag någonsin har spelat!! Men jag vann..! (a)


Weard day...

Hejhej
Idag har jag verkligen inte varit mig själv.. :P  Jag ville verkligen inte gå upp i morse, så jag låg och sov till klockan halv två. Efter de åkte jag skidor i knappt en timmma, med pappa. Sedan hade jag ingen lust med de längre! Jag visste att jag skulle tappa sugen på skidåkningen efter ett tag, men att de skulle gå så himla fort trodde jag inte!! Hoppas det blir bättre imorgon! Funderar på att testa snowboarden då för att variera lite...
Men kvällen har börjat bra och jag känner på mig att jag kommer titta på mkt Sex and the City och spela spel denna afton. :)

Inga bilder från idag... Så de får bli kassa cam bilder. Från - Just nu :)



Tekninken......

Nu funkar de äntligen att få upp bilderna. Så om ni bläddrar ner lite, till inläget "Dag 2" så finns dagens bilder där. :)

De bästa orden

Jag sitter i sängen i stugan och kollar på "Sex and the City" samtidigt som Hockeyn går på tv:n där ute. Jag har kommit fram till att de klokaste o de bästa orden jag någonsin har hört, kommer från just denna serien. Här är två exempel.

De mest rätta orden..
After we´ve made love I know it was over. Did I ever really love Big? Ore was I addicted to the pain? The excised pain of wanting something so unattainable.

En av de finaste dikterna jag har hört!
My thoughts go out to you, my Immortal Beloved
I can live only wholly with or not at all -
Be calm my love, my all. Only by calm consideration of
our existence can we achieve our propose to live together.
Oh continue to love me, never misjudge the most faithful
heart of your beloved
Ever thine
Ever mine
Ever ours.


Carrie

hahahahahha

HAHAHAHHAHHAHAHA!!!!!! Bästa Ica reklamen någonsin!!!!! Jag höll på att kissa på mig när jag såg den nyss!! Fy fasen va bra!! :D


Dag 2 :)

Hejhej
Mitt internet har strulat ett tag... Men nu funkar det igen :)
Dagen har varit jätte bra, första dagen i backen! De har varit underbart väder med sol och vindstilla. Här är bilder...

Nu funkar de äntligen att ladda upp bilderna!!!!!!!!
 

Jag ser ut som en korv! -påväg ut i backen med mina coola ROX skidor.

En utroligt fin utsikt! Och jag.... ;)

Årets bästa fika!!

Riverside är slut...

Nu är riverside slut.. Idag kom sista veckoavsnittet och jag håller på att börja gråta! Det har varit en av de bästa serier jag någonsin har följt! Jag har till och med i perioder, varit besatt av den! (a)  Men nu är de alltså slut och det blir ingen fortsättning. Jag är patetisk, men tack för serien! Även fast många har kallat den "B" och all möjligt, så tycker jag att den har varit jätte bra! Till och med skådespelarna har varit bra, enligt mig! Så tack för denna tiden, och hoppas att vi får se skådespelarna fram över!! :)
Jag kommer sakna Riverside!

Signatur melodin


Skådespelarna

Första dagen... mot sitt slut

ChaCha ;)
Nu är snart första dagen i Sälen slut... :)  Vi har handlat och hyrt skidorna och ätit mat. Stugan är jätte fin också! Så allt är bra med andra ord. Imorgon blir första dagen i backen, vi får la se hur jag mår efter de, om jag har brytit några ben... ;)
Är allt bra hemma? <3


Först en sväng till Ica

Mys pys! -Think pink

God morgon!

God morgon på er!
Nu är det snart dags att åka vidare... Morgonen började (såklart) med hotell frukost. Och nu är det kalt här i Karlstad. :P  Hahha, jag har faktiskt inte mkt mer att skriva just nu... Vi hörs helt enkelt senare! :)



Settled down...

Nu har jag precis tittat på tv i en timma. Vi har alltså kommit fram till hotellet där vi ska sova en natt. Imorgon kommer vi alltså att vara i Sälen. Hoppas ni har det bra hemma? Jag känner mig väldigt navkopplad faktiskt... :)


On the road again...

Nu är jag tilbaka i bilen, efter middags paus. Även i år va vi tilbaka på stammis stället som vi kallar "Flötiga duken" mer känt som Rasta. Just på detta stället brukar vi alltid träffa någon som vi känner, förra året va de pappas goa jobbakompis. Kan någon gissa vem det va i år? Tore elofsson! :D  Haha, min konfirmations präst. Vi satt o käkade tsm och han pratade på som vanligt, mest om sin barndom. Han är go han! ;)
Nu är vi som sagt tillbaka i bilen, nu med varsin godispåse!


På väg..!

Nu är vi äntligen påväg! För er som har missat de, så ska jag och familjen fira nyår i Sälen. De ska bli super skönt och jag har verkligen längtat! Jag tror jag ska våga mig upp på snowboarden i år igen.. (a) Följ bloggen den närmaste veckan, för jag kommer uppdatera mkt, eftersom jag fick ett mobilt bredband i julklapp! :D Hur ska ni fira nyår?


Packningen :)

God jul

God jul på er allihopp! :D
Vi hörs förmodligen nästa gång imorgon. Så jag önskar er en underbar julafton! <3


Sex and the City 2

ÄNTLIGEN! Har trailern till Sex and the City filmen 2 kommit! :D  Jag ska FAN GÅ PÅ PREMIÄREN den 28 Maj. Jag tror faktiskt att jag ska bjuda med alla tjejer jag känner och göra den fredagen till århundradets bästa!! Fan va jag längtar! :D<3

God Jul föresten.. :)


End of the day :)

Tack My och Josse för en jätte mysig kväll! :D


Ser inte detta underbart ut..?! :P  Jag drömmer lite såhär in på kvällen... (a)
När jag är 18, hehe, då jävlar ska vi ha kul!

Mini jul

Hejhej.
Idag har varit en otroligt bra dag! Det snöar och är underbart! :D  Jag har träffat Josse större delen av dagen.. Vi solade och sedan kollade vi lite i affärerna runt österströms. De är lixom inte så ofta man är där, jag visste knappt att de fanns sånna fina affärer där :)  Sedan åkte/gick jag hem och tittade på Sex and the City och myste. Ibland är de bara jätte mysigt att inte göra något särskilt! :D


Bilden är typ en vecka gammal, från när jag och Josse provade fula kläder på Gina!

Ikväll kommer Josse och My hem till mig och vi ska fira julen. En liten mini jul... :)  De kommer bli jätte mysigt, med glögg, lussebullar och pepparkakor! :D
Det blev inget åka pulka idag... Lite tråkigt, men de kanske blir imorgon istället? :D 

SNOW

Imorgon ska jag åka pulka!!! :D  Fy fan va roligt de ska bli, jag har längtat!!
I lördags var jag och My hemma hos Josse hela kvällen. Vi åt middag och tittade på film. Sedan sov vi över. Vi hade de hur mysig som helst och morgonen efter blev lika bra! Tack för den kvällen, natten och förmiddagen! :D
Men igår mådde jag inte alls bra, jag låg i min säng nästan hela dagen och tittade på film. Så där har ni anlednngarna till att de inte har blivit något blogg skrivande de senaste dagarna. Det blir då ibland..
Men nu är det snart jul! :D  Idag har jag lagt klapparna under granen och börjat räkna ner! Nu längtar jag verkligen till julen och jag har fått in precis rätt julkänsla! :)
Och med perfekt taiming har snön kommit! Tack för de gud!! Så imorgon har Jocke lovat att följa med till pulka backen! Fasen va roligt asså!! :D
Ha det underbart i snön och ta hand om er!
Pussar&Kramar  /Nathalie


Jag vet att bilden skriker FJORTIS, men jag kan inte hjälpa de.. Jag tycker den blev ganska bra.

Jag kan inte skilja på - Melissa horn

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig


Sarah Jessica Parker and Chris Noth

De perfekta paret, stavas - Carrie och Big
Jag vet att "Sex and the City" bara är en film och serie, men de är perfekta paret! Även fast de har de svårt mycket och man tycker att dom är fel för varandra ibland, så SKA de ändå vara dom! Efter varje "bad breakup" finner de varandra igen, de ska helt enkelt vara dom!!
Sommaren 2008, gjorde Sarah jessica parker (Carrie) och Chris noth (Mr big) ett jobb för Vogue. Här är resultatet!
Jag sitter o tittar på förstoringarna av bilderna nu, och de är verkligen perfekta! Så otroligt snygga tillsammans, och jag önskar nästan att de hade varit dem på riktigt...


Why can´t I


Jullov

Hejhej
Jullov!! :D
Äntligen alltså!
Här kommer lite bilder från dagens avslutning, senare kommer säkert också någon film! :)
Snart ska jag in till Kba o fika med Josse, så ha de så trevligt i snön! <3


Calle och Jocke va konfransierer!

Andreas, Sebbe, Gustav och Rickard spelade, jätte fint! :)
(Tror att jag lägger upp en film senare)

Dålig bild, men här är fackeldansen!

Josefine och My <3

Jag och Josse <3

Josefine<3

Bil racing...

Allt vi ha gjort i skolan är att städa, och jobba med No bilarna... Sedan hade vi ju då racet... Man kan ju säg att de gick inte framåt, alls! DEN STOD HELT STILL (a)  Men den va ju snygg i alla fall, typ.
Men vi vann inte priset för bästa pimpningen!! De gjorde den bilen som hade pepparkaksburkar som hjul... Men livet går, förhopnningsvis, vidare... :'( 
Tycker ni inte att vi skulle ha vunnit ändå...



Eriks änglar...

Har pimpat this ride!

Änglarna...

Mumma...

Hejhej.
Just nu känner jag mig sådär lagom hermonisk... :P  Jag lyssnar på massa lugn/kärleks musik och tittar på snön. (a)  Jag har börjat längta riktigt mycket till jullovet och julen. Jag vill åka skidor och bara koppla av! Skolan känns som en finne i röven så jag vill bara vara ledig och bara vara. Jag tycker de är mysigt med riktigt kallt väder och snö och massa tjocka kläder! <3  Jag vill ha varm choklad och pjäxer. Jag längtar till nyår när vi ska till Sälen o jag äntligen får åka skidor igen!! Får se om jag vågar ställa mig på snowboarden i år igen... Förra året gick de ju sådär, kan man ju säga (a) 





Jocke..

"Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le"


Välkommet gott humör! :D

Hejhej.
Min dag har varit toppen bra!! De regnar och är svin väder, men mitt humör är ändå på topp! Faktorn att jullovet börjar om bara några dagar är nog största anledningen.. :D  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt... Funderar på att laga mat av någon anledning! Jag brukar vilja laga mat eller baka när jag är glad, så de ska jag nog göra faktiskt! :D  Ha en bra dag!
På tal om mat...

Dagens skolmat: Corn flakes gratinerad fisk
Och vad FAN är de lixom??????


Jag vet att man brukar ta bilder, på mat som ser god ut och som är fin...
Men detta är ju vardagen, skolmaten med andra ord!

Sony ericsson Experia

Städningen är klar, granen är klädd och kvällen är här :P  Och jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på... De blir förmodligen några filmer ikväll också :)  Hur har eran dag varit?

De som står högst på min önskelista... Sony ericsson Experia!


En bra bit på vägen...

Städningen är i full gång, och det börjar bli riktigt juligt... :D  Min minigran är påplats nu, pyntad oh klar! "Nu är det jul igen.." (a)

Före

Efter

Lucia

Godmorgonpå er!
Idag är det städning som gäller! Och klä granen såklart... :D
Igår tittade jag, mamma o pappa på film till klockan 03.00 och ändå hade jag svårt att somna efter de. De började med "Änglar och demoner" som va sjukt bra, efterföljaren till "Da vinci koden." Och sedan blev det "Mamma mia" filmen, eftersom päronen inte hade sett den.. Konstigt nog.
Nu ska jag städa.
Ha en underbara Lucia!
Puss

Brev till tomten...

Har ni postat era önskelistor? :)


Gulligt? :D

De snöade idag... (a)

Dagen började med en sväng till Kungsmässan med hela stora familjen! Jag köpte lite julklappar och lite så mysigt. Sedan fikade vi och handlade mat. Sedan körde jag och pappa hem en sväng till farmor och nu är jag hemma. :D  Hoppas vi ska äta snart...
Ikväll ska jag kolla igenom mina färdiga julklappar tänkte jag, och se om något saknas... :)
Sedan blir det förmodligen en mysig film med lussebulle.
Ha de bra<3

(Bilder från igår kommer senare)
  

Svart jeans - MQ
Svart stövlar - Är mammas..
Svart tröja - Kappahl
Jacka - Vet inte?
Rosa Halsduk - Skapad av mamma

Emma Pemma (L)

Emma Pemma fyller år imorgon. Så ikväll ska gamla presse eliten hem till henne och fira! :D  Ska bli jätte kul faktiskt!! <3  Får se när jag kommer hem, antingen kommer bilder och text ikväll, eller imon. :)<3
Pussar&Kramar  /Nathalie



Svarta jeans - MQ
Svart paljett linne - Zara
+ smycken

Betygen...

De senaste har jag flera gången blivit extremt besviken för mina betyg...! Senast var idag, när jag fick reda på vad jag kommer få för julbetyg i Svenska! Svenska är de ÄNDA i skolan som jag är säker på, och de ända som jag faktiskt vet att jag kan. Jag får bra betyg, på pappret, men dom kraven jag ställer på mig själv innehåller så mycket mer! Jag behöver inte mer poäng för att komma in där jag vill till gymnasiet, jag ligger redan över förra årets högst gräns..! Men grejen är att jag själv bli besviken. De är verkligen inte så att de finns folk som blir arga på mig om jag inte får MVG i alla ämnen, men JAG blir jävligt besviken när de inte blir som JAG vill! Denna terminen har jag jobbat som ett as i vissa ämnen bara för att jag VET att jag kan och därför har jag fått större förväntningar och mål! Idag fick jag reda på att jag inte når dit JAG vill i Svenska... De ända som jag VET att jag kan. Jag kunde ha lagt ner hälften av den tiden jag har lagt ner men ändå fått samma betyg... Jag är besviken och just nu vill jag bara gå och lägga mig.
Jag har alltid tyckt att de är onödigt och konsigt att vara ledsen och kanske till och med gråta över ett betyg. Men nu har jag faktiskt gjort de, för första gången! No fysiken för ca en vecka sedan, och nu Svenskan. På båda dom ämnena kunde jag lagt ner hälften av tiden och resultatet skulle ändå blivit de samma. Jag har de poängen som jag måste, så nästa termin ska jag börja supa och skita i skolan totalt, på pappret kommer de inte synas någon skillnad!
Godnatt<3



Låten handlar inte om kärlek, den handlar om betygen!

Jul på Liseberg

Hejhej.
Nu har jag kommit hem oh jag sitter o tittar på finalen i "Mammas pojkar"
Jag och mamma har varit på Jul på Liseberg ikväll, de va jätte mysigt och julmusik var man än gick! :D  Jätte mysig kväll!! Lite bilder blev de, men de va fett svårt att ta bilder med min cp kamera eftersom ljuset va konstigt...


Här spelas det julmusik! :D


Vet ni hur mkt jag spenderade här, både tid och pengar! Men de blev ingen vinst för mig idag.. :(

Suddig, men ändock en bild på mig...
Hahahha vet ni?? När mamma hade tagit denna bilden och skulle ge mig kameran så tappade vi kameran i grädden! Fatta vad jag började skratta! De va så himla klockrent!! :D

Fina smycken!

Jag har hittat en sida, där de har otroligt fina smycken!! Jag kan ju säga att jag har skickat en önskelista till mamma! (a)  De har sjukt snygga ringar och jag typ älskar alla! Så jag hoppas lite på tomten i år faktiskt...! Här är länken, håll till godo :D  (Dessutom vet jag var jag ska köpa födelsedagspresenter till mina kära vänner framöver!)

http://kyssjohanna.jetshop.se


 
 
 


Dagen, i bilder!!!!!

Först: No suger! Nu är jag alltså tillbaka på min normala inställning när det gäller de ämnet..! :)
Sedan: Idag har varit kul, typ :D

På bilden tog sin Olivia friheten att ta lite bilder, med min mobil. Såklart är jag bara tacksam! Men som ni ser så är det inte världens bästa kamera på telefonen... (a)


Sofia och Jocke hade typ kul på bilden?

Calle Balle goes gips :)

Hahahhahahahahah! Förlååååt!! Jag va bara tvungen!!! Faaaan va rolig bild!! :D

Jaa... Jocke typ. Med Sofia i bakgrunden :)

Japp. Jag "in acton"
Här har ni också en otroligt bra outfit bild :)
Strupbyxor, Tröja från Thailand...

Nu ska jag fortsätta titta på "Harry Potter och fenixorden" som jag började på igår... :)
Pussar&Kramar  /Nathalie

Finn ett fel



Vad tror ni jag önskar mig i julklapp? ;)

För er som orkar läsa om: Fenomenet kring Stieg

Nu sitter jag här och funderar lite... Filmen idag va jätte bra, men inte bättre än de två första. Men jag tycker att alla tre filmer har varit otroligt bra, speciellt för att vara svenska! Men jag funderar på hela fenomenet kring Stieg larsson, författaren till böckerna som nu är film. 


När han dog så va det ju meningen att hans sambo skulle skriva klart bokserien så den blev komplett, men eftersom hon och Stieg inte var gifta, så ärvde Stiegs pappa och bror alltihopp, och dom ville tjäna pengar, medans sambon ville skriva klart böckerna. Så där va de ju en tvist ett tag, men dethär med filmerna...

Redan när den första filmen kom ut på bio, blev den en enorm succé och pengarna bara strömmade in till filmbolaget..! Så de två uppföljarna kunde utan problem finansieras minst lika bra! De ser man verkligen i denna tredje filmen!! För vilka skådespelarna som är med.....!! De är många många av sveriges absolut bästa skådespelare alla kategorier! Det är med väldigt många äldre män, i film tre, som länge tillhört sveriges absolut största skådespelar elit och nu är de alldra flesta, samlade i en och samma film! De är ett otroligt fenomen! Att EN film kan dra till sig sådan otrolig publisitet och intresse!! De tycker jag är helt otroligt!

Några av de äldre skådespelarna:
Georgi Staykov (Sandor slash Ida, Kyrkogårdsön, Wallander)
Anders Ahlbom Rosendahl (Kim novak badade aldrig i genesarets sjö)
Hans Alfredsson (Hasse i "Hasse&Tage")
Magnus Krepper (Lejontämjaren)
Johan Kylén (Noll tolerans)
Lennart Hjulström (Ondskan)

Andra mycket kända skådespelare:
Michael Nyqvist (Så som i himelen)
Noomi Rapace (Sanning eller konsikvens)
Lena Endre (Wallander serien, Alla älskar Alice)
Sofia Ledarp (Varannan vecka)
Jacob Ericsson (Tsatsiki, Eva&Adam, Patrik 1,5)
Niklas Hjulström (Paradiset)
Annika Hallin (I taket lyser stjärnorna)

De är bara någa av de otroligt många filmer som dessa skådespelare har varit med i! Många har även varit med i en eller flera Wallander och Beck filmer, därför jag typ älskar dom.. ;)  En gång för alla måste jag säga att de är otroligt duktiga skådespelare som har samlats i en och samma film!
Mycket bra jobbat Stieg larsson!! 

Of I go...

Nu är de snart dags att åka. (Ska på bio med the pears) kommer bli en mysig kväll..!
Ha de så bra och ta hand om er!
Pussar&Kramar  /Nathalie



Svarta jeans - MQ
Rosa topp - Gina tricot

Igårkväll och ikväll

Nu har jag suttit i några timmar och hållt på med svenska respons och etik & moral uppsatts. Ikväll ska jag på bio med mamma och pappa. Luftslottet som sprängdes, ska vi se. Vi älskar Stig larsson serien, allihopp :D



Igår va de planerat att jag skulle träffa Josse och bara ta det lugnt. Men de slutade med att vi åkt hem till Antons mamma i kungsbacka och träffade honom och Stefan. Vi tittade på film och hade jätte kul. En mysig och spontan kväll :)
Nu ska jag titta på veckans avsnitt av Riverside och sedan är det dags att börja göra mig iordning för bio :)

Planes....

Godmorgon<3
Nu har jag precis dushat och ätit frukost, och snart ska jag in till Göteborg o kolla på en skola... De är nämligen öppet hus där idag :)  Efter de får vi la se vad som händer resten av dagen... Ha de bra!

/Nathalie



A peace of heaven

Här är en helt otroligt duktig kille! Stäng ögonen och bara lyssna på när han sjunger, de är helt fantastiskt!
Såg de klippet på Anton Gyllenstens blogg (länkning nere i vänster)


Händelserik dag ... typ

Imorse gick jag upp tidigt... Jag skulle nämligen åka till sjukhuset direkt när dom öppnade på morgonen. De gick bra, och de slutade precis som jag redan visste att det skulle göra! Penselin i några dagar...
Men de va ganska roligt på sjukhuset faktiskt. Och jag tycker faktiskt att de får skylla sig själva lite. Jag menar, lämnar man MEJ i ett mottagningsrum ensam i 20 minuter, så är de la självklart att man vill ha lite roligt....?! Haha, jag menar, vem skulle inte bli överlycklig och busig i ett sånthär rum?



Ni får veta några av mina bus, om ni lovar att inte säga till någon!
Det satt en nalle i fönstret som va jätte ful, och det fans plåster i hyllorna. Hihihi, nallen blev jätte söt med plåster på magen och i ansiktet! :D
Jag tog en såndär pinne som dom använder o stoppar in mot tungan o man ska säga "ahhh" den blötte jag ner med vatten och slängde den sedan i "farligt avfall"
M.m  M.m....
Jag hade en riktigt rolig morgon i allafall... (a)
Dagen har också varit bra :)

Coooooold

Hejhej.
Idag har det varit extremt kallt, om någon hade missat de... ;)
Jag har faktiskt inget emot de, visst jag hade hellre haft 30 grader och sommar, men de är bättre med lite minus och frost, än höst när de är kolsvart! Så jag ska inte klaga... ;)
Jenny har ändrat sig förövrigt... Jag vet inte riktigt varför, men hon sa "jag kanske rättade ditt arbete lite för fort" Så jag fick MVG på fysiken... Vad finns det mer att säga? Jag är glad :P
Dagen har varit som dagar är mest... Inte mkt märkvärdigt.
Jag skjussade Jocke hem på hans cykel, och de va extremt roligt faktiskt... Haha :P
Fasen va tråkig jag är just nu..!! Skit samma, hoppas ni har haft en bra dag!
Pussar&Kramar  /Nathalie


Jag gillar denna bilden, därför klämde jag in den här.

I scream for Icecream!

Nu ska jag börja titta på film nummer tre för idag... (a)
Och äta glass<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Jag är arg

Jag är arg.
Jag fick VG/MVG på muntliga presentationen på No:n, och VG+ på skriftliga. Då ligger sammansatta betyget runt VG eller MVG..?! Och hon väljer att ge mig ett VG!!!!!!!! Hade de varit något annat ämne så hade jag inte brytt mig. Men nu handlade de om Fysiken. NO för helvete!! Hon VET hur extremt mycket jag har kämpat för att få MVG på detta och hur mycket jag har jobbat!! På varneda lektion har jag satt mig i ett hörn med min dator och proppat in musik i öronen, och jobbat som en jävla dåre! VARENDA LEKTION! Och jag har skrivit om arbetet efter respons 3 gånger!! Jag har suttit i timmar hemma för att förstå och för att göra mitt ända BRA arbete som jag någonsin kommer kunna göra, i NO. Jag lämnade in arbetet EN VECKA innan deadline och jag redovisade första dagen!! Om muntliga låg precis på gränsen till MVG och skriftliga låg PRECIS på gränsen, fast LITE under, och jag har jobbat som jag har jobbat och kämpa som jag har gjort så TYCKER jag faktiskt att jag förtjänar ett MVG!!! De säger jag inte bara för att de handlar om MITT betyg, utan för att de ÄR SÅ! Just nu är jag så in i bänken arg att jag inte pallar bry mig. Så jag gick hem från skolan när de bara va NO lektionen kvar. Varför skulle jag gå på den? En bra anledning, nä precis! Hon kan stoppa upp dedär betyget för jag vill inte ha de. Visst jag är stålt för ett VG, specielt i ett NO ämne, men här förtjänade jag högre! De gjorde jag!!!

Jag kan inte ens skratta åt de, för just nu är jag så in i helvete arg!

RSS 2.0