Hjälp!

Rasmus (<3) är här.. men han skadar mig!! Jag kommer ha världens fläskläpp imon! De ser ut som en vampyr har bitit mig! ;)  Men jag älskar honom ändå. (Typ)  ;)




Josefine<3

Just nu sitter jag och tittar på filmen på 4:an, Gangster. Den är helt okej hittills.. Kvällen med Josse va jätte bra! :P  De va riktigt jobbigt att träna, men gött o basta o snacka! De va länge sedan vi träffades! <3  Imorgon är de skolan... Tyvärr. Orkar verkligen inte känner jag!

Sedan skulle jag bara säga också att jag är inte alls arg eller sur av någon anledning... Att du tog bort kommentaren gjorde mig lite besviken, men jag vet ju inte anledningen... Förmodligen va de för att ingen visste, du hade inte berättat för någon såklart, så då är de ju inte så konstigt. Va skulle folk tro lixom? Jag känner tydligen inte dig, och jag kommer inte lära känna dig heller. Jag fattar grejen. Hejdå<3


Min kväll kommer bli underbar(L)

Hejhej<3
Inget inlägg på hela dagen... Och ändå har jag suttit vid datorn större delen av dagen. Dåligt! :P  Jag har skrivit på dendär Svenska uppgiften som ska skickas in till en tävling. De blir faktiskt ganska bra. Just nu har jag några idéer som alla är jätte bra, men av någon anledning känns faktiskt ingen av dom 100% rätt... :P  Jaja, vi får se hur det blir. :)  Snart ska jag och Josse iväg till friskis o träna. :)  De ska bli jätte roligt eftersom de både var längesedan jag träffade henne och länge sedan jag var på friskis! :D
Vi hörs senare ikväll<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Ikväll<3

Välkommen in i min dag :)

And I don´t want the world to see me,
Cause I don´t thing that they´d understand.
When everything´s made to be broken,
I just want you to know who I am.

Snart ska jag åka hem till Fia. Känner inte för att göra någonting igentligen, men efter en dag i koma, måste jag så smått börja värma upp mitt sociala liv... Tyvärr så skiner solen idag.
Pussar&Kramar  /Nathalie


(Av Sofia)

Om du fortfarande vill... Läs till sista raden.

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Vad känner du? Hur känns det att vara falsk inför sina vänner? Jag vet vad som är bäst för dig och självklart vill jag att du ska må bra och göra det som faktiskt gör de bäst för dig. Jag tvingade dig att berätta på sättet du gjorde, så de är inte ditt fel. Men att du sedan säger att du kommer spela teater varje gång vi kommer träffas. Jag hade varit mottagen för att prata, eller jag hade kanske kunnat spela med i ditt idiotiska glada spel. Men nää... Jag vet vem jag själv är. Jag tar hand om mig själv så bra jag kan. Jag gör de som är bäst för mig, precis som du.

Vem är jag? Är jag en person som är självständig, litar på sig själv i alla situationer och är lika pefekt hela vägen igenom? Är jag någon som alltid är glad och utåtriktad? Är jag hon som älskar folk o aldrig kan bli sårad? Nej just de, de är ju henne jag vill vara...
I själva verket är jag en person som lever för mina drömmar. Framtiden är ända anledningen till att jag är glad. Jag är extremt rädd för döden. Jag litar inte på mig själv i ensamhet, jag är beroende av andra för att själv kunna kontrolera mig och jag önskar att jag kunde vara mera utåtriktad. Vad de gäller detdär med att älska, så vet jag hur det är. Både vänner, killar och andra människor. Jag vet hur de är att älska någon helt enkelt... Men jag kan bli sårad. I själva verket så har jag blivit sårad varenda gång jag älskat någon. Dig kände jag i två månader. Jag älskade dig i en månad. Nu är jag där igen... Jag kan inte se in i framtiden, oh jag tänker inte försöka med det heller. Jag både vill och hoppas att di kan bli en del av min framtid... Men hur som helst, så önskar jag att jag kommer hitta tillbaka till den lyckan som jag en gång kännde. Med eller utan dig.

Du sa att de skulle bli lätt att gå vidare ifrån dig. Att jag inte skulle sakna dig och att jag skulle inse att jag inte behöver dig. Så kommer det inte bli. När jag sitter där på ålderdomshemmet kommer jag ha kvar bilderna på dig och komma ihåg dig. Med anledning av att jag älskade dig så direkt, betyder de att du var speciell. Jag hoppas precis som du att jag kommer kunna få fler minnen tillsammans med dig. Men de får faktiskt du bestämma. Vill du de, så får du ta mig helt. Ingen teater, inga lögner. Vill du göra de du säger är bäst för mig. Så glöm de! Jag tänker inte vara en halv vän, lämna mig isåfall. Jag älskar dig och jag står för mitt ord. Jag kommer alltid älska dig för de du har gjort och jag kommer aldrig glömma dig!


Printed in stone (or sand)

Önskar att hela refrängen kändes rätt...



Through the darkness
I can see your light
And you will always shine
And I can feel your heart in mine
Your face I've memorized
I idolize just you

I look up to
Everything you are
In my eyes you do no wrong
I've loved you for so long
And after all is said and done
You're still you
After all
You're still you


You walk past me
I can feel your pain
Time changes everything
One truth always stays the same

You're still you
After all
You're still you


I look up to
Everything you are

In my eyes you do no wrong
And I believe in you
Although you never asked me to
I will remember you
And what life put you through


And in this cruel and lonely world
I found one love

You're still you
After all
You're still you

I don´t feel like dancing...

Jag har varit hemma hela dagen. Imorse kändes allt så hopplöst, de regnade och jag ville bara ligga kvar i sängen! Så de gjorde jag... Sket helt enkelt i skolan. De var lika bra tror jag, för jag hade inte blivit något trevligt sällskap för någon där ändå. Hela dagen har jag legat i soffan och tittat på Sex and the City. Och bara gjort ingenting. Just nu har jag ingen aning om vad jag känner. Helt tom är jag verkligen.
Mamma fick biljetter till IFK-Elfsborg matchen på söndag, jag har verkligen ingen lust att gå! Jag vill bara vara hemma och gömma mig för hela världen. Tur att de ska regna hela helgen!
I don´t feel like dancing, helt enkelt.
Jag vet att jag kommer klara mig, som jag alltid gör, just idag har jag bara en "Piss-i-helvetedag-som-man-bara-vill-skita-på-sig..! (<3)  Jag kommer tillbaka till livet när jag känner för det. När jag har fått vara en tråkig, ful och ensam person, så länge jag behöver. Jag kan vara tillbaka imorgon, eller om ett år. Men jag lovar att när jag kommer tillbaka, så kommer jag vara gladare, lyckligare och roligare än jag någonsin varit! Ingen kommer o se hur mycket jag igentligen skriker eller hur falska alla mina leenden kommer vara! :D




Domhär tre tjejerna älskar jag. Ni är dom som har kommit tillbaka varje gång vi har varit ifrån varandra. Er kan jag lita på, er har jag alltid svin roligt med, er känner jag bäst. Jag vet i princip allt om er, och vi vet var vi har varandra. Jag älskar er, jag hoppas och tror att vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar. Jag vet att ni aldrig sviker mig och jag vet att ni älskar mig, vad som än händer. Ni är dom som alltid har funnits i vått och tort! Jag älskar er (L)


I don't know whether to live or die
And it cuts like a knife
He going out of my life

What can I say...



Min första reaktion:
Hur i helvete kan du säga så? Bäst för oss.. Fan heller! Fattar du inte varför jag älskar dig?! Tydligen inte!! Du lovade, du sa fem minuter innan att du aldrig skulle lämna mig. Nu förstår jag varför jag va så jävla rädd för allt! Du har ingen rätt att göra som du vill. Ta mig helt, och älska mig. Eller lämna mig helt! Jag tänker inte vara mitt emellan igen!! Fan!

Min andra reaktion:
Ta mig här ifrån. Jag vill inte höra mer, jag vill släppa hela världen. De gör så ont, jag går sönder! Rör mig inte!!

Min tredje rektion:
Jag förstår dig, men jag håller inte med. Jag vet att du älskar mig och att du aldrig kommer glömma mig. Jag kommer alltid finnas kvar och jag kommer vara med dig alla dagar, tills tidens slut... Det är du som har det värst, det är du som behöver mig/oss, inte tvärt om. Jag älskar dig.

Och nu..?:
Låt mig vara. Jag vill inte träffa någon, jag vill var hemma. Jag vill att de ska regna jag vill inte le. Jag tänker inte spela någon jävla teater, jag tänker inte bry mig. Vad har jag att vinna på om jag väntar på dig? De kanske inte ens är säkert att du kommer tillbaka! Vill du komma tillbaka, vill du älska mig, så får du göra det nu. Inte sedan. Fan, Jag älskar ju dig!

*mfff*<3

 
Denna är såå fin! ...Från Phantom of the opera...


Raoul:
No more talk of darkness,
Forget these wide-eyed fears.

I'm here, nothing can harm you - my words will warm and calm you.
Let me be your freedom,
let daylight dry your tears.
I'm here with you, beside you,
to guard you and to guide you...

Christine:
Say you love me every waking moment,
turn my head with talk of summertime...
Say you need me with you now and always...
Promise me that all you say is true -
that's all I ask of you...

Ett, två, tre! PMS barn!

Om jag får lätta mitt hjärta... Ikväll har jag varit avundsjuk, förbannad, ensam... Lite allt möjligt alltså. Jag vet precis vad som är påväg. Jag är mitt imellan perioderna om man säger så ;)<3  Förlåt om jag varit spydig mot någon ikväll, finns inga ursäkter, bara förklaringar.
Pga, att de är den tiden i månaden så är jag riktigt deppig just nu (även fast min dag i största allmänhet har varit riktigt jävla bra..) Just nu sitter jag o lyssnar på myspace... Bandet och sångaren som jag gillade... Ojsan va hände? -Nä jag har ingen aning, de bara blev så...
Förlåt, men jag är just nu bara ledsen för att de blev som de blev. Men det är sånt man får leva med. Du är alltid välkommen om du vill... Oh om du fattar att jag menar dig.
Jag behöver sova bort alla förbannade tecken på PMS.
Godnatt  /Nathalie


Ops! Is there a sign of you? YES there is... I just can´t find back to the day... Fuck, i miss it!

Filmen..!!!

Beck "I stormens öga" var extremt bra!! :D  Som även Wallander så har alltså nya filmer börjat spelas in och sänds på bio. Jag tycker att Wallander "comebaken" var lite väl häftig... De hände lixom för mkt! Men i denna Beck filmen så var de nästan perfekt av den kalibern (eller vad man säger...) Men på ett sätt märktes de faktiskt att man hade press att få till dendär speciella "Beck tuchen" för att inte få för mkt kritik. Men jag tycker att manus författarna lyckades riktigt bra! (Nu har jag insätt hur mkt jag gillar biljakterna i Beck filmerna!! :D)  De ända som var lite sämre med filmen var att den inte va fristående. De betyder att de är en klar fördel om man har sätt några av de tidigare filmerna innan denna, för att förstå vissa delar. Men jag, som sätt alla tidigare filmer *host* många gånger, älskade den nya!! Redan när första tonen i "förmusiken" kom, oh första text raden "Nordisk film presenterar" kröp det i ryggraden på mig! Usch så bra de va! Någon som vill se den med mig snart igen på bio..? :D


(Gunvald är inte alls misstänkt för mordet på dendär kvinnan..!!) 

"I stormens öga"

Hejhej<3
Min dag har varit underbar! Jag har varit på (väldigt) bra humör hela dagen, även fast vi har haft många sega lektioner. Just nu så tycker jag att allt flyter på ganska bra... En sak som jag har lärt mig under sommaren har varit att ta de lugnt. Att ta saker som dom kommer lixom. När jag ser andra som bli jätte stressade över småsaker eller jagar uppsig för småsaker som hände så försöker jag bara säga, ta de lugnt! Jag tycker att det är jätte skönt att jag har blivit myccket lugnare! Jag mår verkligen mycket bättre av det! Men att vara lugn betyder inte att man har tråkigt! Idag har jag haft as kul, :P.  Josefine, de va ingen stor sak... Men du ska veta att de betydde jätte mkt när du började kasta ett sudd på mig..! xP  Jag tycker det av någon anledning har kännts lite spänt mellan oss på sista tiden, så de var faktiskt jätte skönt när vi hade "sudd krig" idag..! Haha, usch va patetiskt de lät! :D  Nu ska jag äta i allafall. Ikväll ska jag och mamma på bio! Vi ska se den nya Beck filmen som har premiär idag! Usch va spännande!!! Jag ÄLSKAR Beck och Wallander, för er som inte visste de.. ;)  Skriver senare vad jag tyckte om filmen! :D
Pussar&Kramar  /Nathalie




Schtekarna<3 Fan va töntig jag e! :P

Mm... Gr?

With love from me, to you

Bara ett inlägg (+detta) idag! Det är inte bra..!! Förlåt till er som saknat mig! Klockan fyra kom Rasmus hit<3 Och han gick nyss<3 De kanske kan förklara? ;)  Vi "lagade" mat, tittade på fotboll, pratade, åt jordgubbskräm och tittade på småstjärnorna. Sedan bråkade vi en jävla massa också!! ;)<3  Älskar dig. Tack för dagen! (L)

"Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt
Att jag älskar dig som du älskar mig
Nu vet änglarna att det har hänt

Någonstans visste jag att du fanns
Mitt i min ensamhet rördes min själ
Himlen log styrde vart steg vi tog
Såg oss i hemlighet ville oss väl"



No idé

Min dag kortfattat: Inget spec... Snart får jag sällskap, vilket kommer bli skönt. Orkar inte vara ensam, orkar inte ha tråkigt. Skolan idag. De är grymt segt att komma igång! Men de blir nog bra med de... (Hoppas jag!) Jag behöver min nya mini dator nu...!! Fasen, jag har inget att skriva. Vi hörs ikväll (L)
Pussar&Kramar  /Nathalie   

GOD natt<3

Ibland är man sådär precis lagom trött! Typ som jag är nu... :)  Jag har pratat i telefon i en timma och innan de duschade jag i 50 minuter<3  Min kväll/eftermiddag har varit jävligt chill faktiskt! Skönt de för en gångs skull..!! Ibland är de sådär jätte skönt att lägga huvudet på kudden och det är alldeles tyst och mörkt. Det är precis lagom varmt, lite kyligt, så man burrar ihop sig under täcket! Det är en perfekt start på en underbart skön natts sömn! Då är man riktigt utvilad dagen efter!! <3 
De tycker jag VISSA borde prova!! En god natts sömn asså... (L)
GOD natt  //Nathalie


Ser det inte underbart härligt o mysigt ut?!

Those three words...

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel
Those three words
Are said too much
They're not enough

I need your grace
To remind me
To find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?


Hååååltimma :)

Hejhej<3
Nu är jag hemma, med Fia. Vi har håltimma till klockan 11.05, lite segt, men gött ändå... Haha!
Love  /Natta&Fia


Time to sleep, typ.

Hejhej<3
Nu har jag precis kommit hem från Adam. Jag, Fia och Rasmus var nämligen där ikväll. Vi hade grymt kul, tycker jag i allafall! :)<3  Älskar er. Finns inget annat att säga än, jag älskar er!

Jag älskar dig för att jag vet allt. Jag älskar dig för att jag vet hur du har de, för att jag vet hur du lever och jag vet hur du mår. Det är just det som är anledningen till kärleken. Att du har öppnat dig, och även visat de finaste som finns inom dig, nämligen du själv. Inga fasader, inga lögner. Bra den fina äkta du! Det är den jag älskar<3
Godnatt<3  //Nathalie

Kyrkan + Pics...! :)

Hejhej<3
Imorse var jag i kyrkan. Där träffade jag Hanna, Maja, Tove och BJ. :)<3 De va mysigt att träffa dom igen eftersom de va ett bra tag sedan!! <3  Jag måste bara säga att jag tycker Tove är så himla go! Älskar dig gumman(L) 
Sedan åkte jag till Fia, vi drog med oss Adam till kyrkans ängar o fotade. De blev faktiskt några riktigt bra bilder, på mig! :)<3  Ikväll åker vi + Rasmus hem till Adam. Hoppas ni har haft en bra dag!?
Pussar&Kramar  //Nathalie





De finaste någon kan få<3

Du måste finnas!
Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden?
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?

Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste!
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns.

Aldrig förut har jag haft dig i tal eller tanke.
Det lilla ordet som skrämmer och plågar mig så.
Ordet är om, om jag bett alla böner förgäves?
Om du inte finns till vad ska jag göra då?

Vem skulle känna min ånger och sedan förlåta?
Friden i själen, ja vem skulle skänka mig den? 
Vem skulle så ta emot mig till slut efter döden?
Om du inte fanns till, vem tog hand om mig sen?

YOU RAISE ME UP!
You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up: To more than I can be.

There is no life - no life without its hunger
Each restless heart beats so imperfectly
But when you come and I am filled with wonder,
Sometimes, I think I glimpse eternity.

Jag älskar dig. Nu, imorgon och föralltid<3 Vad som än händer, så har jag insätt att jag aldrig kommer släppa dig! Jag kommer stå vid din sida så länge det är möjligt. Du har gätt mig allt de fina livet kan ge. Utan dig hade jag saknat en del av de viktigaste. Du har tagit en sån enorm plats i mitt hjärta, du betyder och du är bara underbar! Jag vet fan inte hur de har gått till, men helt plötsligt finns du. Jag älskar dig! Det vi har, är "De finaste någon kan få"


Konfirmations bilder!

Här kommer bilderna från Konfan! :D ÄNTLIGEN! <3 Dom är 15st till antalet, så håll till godo! ;)<3


Alex bär in... ;)

Frammåt mars! :D Förlåt... (a)

Mm... Våran fina föreställning som hela alltet började med.

Jag och Emma läste lite ur biblen.

JA!

<3

Hehe. Jag, Vincent, Tobbe, Alex och Sofia. Och lilla födelsedagsbarnet Adam längst in.

<3<3

<3<3

(L)

Åh så söta! :)<3

Haha, världens bästa Tore!

Presenter blev de mkt.... :D<3

Min gudfars barn, David och Victoria :D

haha och sista! Emelie och jag! :D<3

"De e ju fan som o boxla med rännskydd!"

Idag har jag bara varit glad! Solen har skinit och allt har varit underbart<3 Jag har varit tsm med dom jag älskar (två av dom... ;))  Och det har varit en mkt händelserik dag. Det började när jag och Fia skulle hem till Rasmus.. Vi gick av på fel hållplats o hittade inte o allt möjligt ;)<3  Sedan var vi hos Rasmus i några timmar<3 Vi lekte med isbitar bland annat... ;)  Hahah, sedan när jag skull ehem så satt de tre killar fram för mig på bussen. Jag fattade att dom skulle på någon fest och en av dom pratade i telefon med hon som skulle ha festen. Hon sa att de skulle komma 92:a tjejer som var oskulda, då sa den ena killen "Åh! De e ju fan som o bowla med rännskydd!!" Oh de va så jävla roligt!!! Jag trodde jag skulle börja gapflabba!! :D<3

Men i allafall så kom våra grannar över till oss på middag/kräftskiva. Dom är fortfarande här.. De är jätte mysigt. Men de är så jäkla kallt o sitta ute så jag orkar inte ;)

(Jag håller på o fixar lite bilder från Konfan, så dom kommer SNART!)
 

Ja... Inga frågor<3


Rom bilder (Del 2)


Vatikanen

Hm..? Där står jag och lyssnar på våran guide :P  Men de var faktiskt riktigt intressant! 

De va så härftigt att se denna! "Sista måltiden" av Leonardo da Vinci. Den som är med i "Da vinci koden" ... Tro vad man vill om Gud och Jesus, men denna (och alla andra målningarna) är ju faktiskt på riktigt! Och dom innehåller en riktig historia! Haha, jag är konstig, men de va jätte intresant! :D

Jag i Vatikanen :)

St. Peters platsen eller vad de kallas. Framför St. Peters kyrkan.



Avslutningen på bilderna från Rom.. :)


Rom bilder (Del 1)

Äntligen kommer lite bilder!! :D  Från Rom börjar vi med.. :)


Ciao :)

Colosseum

Hehe, chillbrill! ;)<3

Fontana di trevi

Spanska trappan

Snubben var otrolig!! :D

Här köpte jag mitt Frey Wille armband! Det blev ett "Joy of life" <3

Skum bild? Fontana di trevi på kvällstid... :)

K.R.I.S

Hejhej<3
Jag ska försöka få upp alla bilderna ikväll!!
Dagen i skolan var typ som igår, helt okej men lite seg ;)
Först blev det en föreläsning av K.R.I.S, som pratade om alkohol och droger och lite så... Jag tycker faktiskt att det var riktigt intressant och bra att lyssna på! Men sedan blev det en skattjakt, det hade kunna varit kul, men de var de verkligen inte! :P  Orkar inte snacka om den för att vissa skötte de så himla dåligt! (Lärare..) Menmen. Idag fyller min mamma år..! :D  Grattis?  Snart ska vi åka till kungsmässan och fika o handla, sedan ska jag hämta min moppe äntligen, som varit inne på service i en vecka..!!
Vi hörs ikväll<3
Pussar&Kramar  /Nathalie

Inga bildeeeeeer

Jag-hittar-inte-sladden-till-kameran-så-bilderna-från-konfan-och-Rom-kommer-imorgon-eftermiddag/kväll! Fasen va tråkigt det är att blogga utan bilder!! ...vad ska jag skriva när jag inte har bilder då?

Idag började skolan..!! Det blev en kort dag (Som tur är!) Gruppen jag hamnade i var helt okej. Skåpet blev bra och schemat värkar bra :P  Imorgon kommer K.R.I.S (kriminellas revansh i samhället) och ska prata om småstölder och alkohol... Haha. De kommer bli kul! ;)  Vad mer vill ni veta?
Jag var på kungsmässan efteråt. Det var tänkt att det skulle bli en tjej dag med bara Sofia, fast det slutade (såklart) med att Adam skolkade och att Rasmus kom dit... :)  Men det har vi inget emot!! <3

(Här skulle det ha varit en bild!)
(Och här skulle det ha varit en bildtext!)

Men nu är det som de är... Och de kommer Många bilder imon<3
Pussar&Kramar  /Nathalie

Love, Love, Rome<3

HEJ!
Nu har jag kommit hem, från Rom! :D  De va hur bra som hälst och jag saknar verkligen värmen! ;)<3  Behöver jag nämna hur många snyggingar jag har sätt..? Det är ju helt sjukt asså!! Men jag glömde min kamera hemma hos Adam dagen innan vi åkte, så alla bilder från resan finns på mammas kamera. Så dom kommer under morgondagen (precis som bilderna från konfan.) Jag har haft 3 super bra dagar i Rom, men imorgon börjar skolan! ...behöver jag säga mer?! Pussar&Kramar  /Nathalie

Rom!

Hej alla!!
Min dag har varit toppen!! Konfirmationen gick as bra och det var trevligt efter med hela tjoka släckten här! :)  Sedan åkte vi hem till Adam och firade mannen som fyller 18 idag! Grattis igen! :D<3

Inatt åker jag till Rom... Jag kommer sakna alla! Massa bilder kommer när jag är hemma!! :D<3
Bilder från idag kommer också när jag ät hemma, för de hinner jag tyvörr inte nu!
Pussar&Kramar  /Nathalie


The day

Hejhej<3
Nu är vi mitt uppe i förberedelserna. Klockan kvart i ett åker jag till kyrkan och klockan halv två börjar allt. Konfirmationen har, som jag sa igår, varit bland det bästa som hänt mig! Och att de nu är över känns tungt såklart! Men dagen kommer bli jätte rolig och spännande...! :)  Jag vet att bloggen mest har handlat om konfirmationen de senaste! Men eftersom den har blivit en sån stor del av mitt liv så är kanske inte det konstigt... Men imorgon åker jag till Rom, så då kommer det handla om resor igen, och sedan börjar skolan och min vardag. 
Nu måste jag fortsätta med "förberedelserna" ... :P
Önska mig lycka till idag!
Pussar&Kramar  /Nathalie 


Denna snubben fyller år idag!! Grattis Adam!!!!! :D<3

Depp.. + pepp (inför imon)

Jag är depp! Jag sitter hemma och har precis fixat allt som går att fixa..! Kläder till imon, håret, naglarna, annat... ;)  Städat mitt rum också.. Allt är klart inför imon, o de är ju bra. Men jag vet att mina vänner sitter nere vid kyrkans ängar o myser. Jag ongrar starkt att jag inte åkte dit! Eftersom jag åker till Rom på söndag så är sista dagen jag får träffa alla från konfan, imon. Just nu känner jag mig väldigt ensam faktiskt... ;P  Men vi ses imon<3 Då är det konfirmation och sista dagen med gänget<3

Men jag ser de lite positivt, det är när jag sitter ensam i mitt rum som jag brukar få ihop riktigt bra texter. Och med alla känslor jag känner just nu, så kanske jag kan få ihop något riktigt bra..!?
Att lämna någon man tycker om är svårt. Att lämna någon man älskar är svårare. Men att lämna dig är det svåraste jag har gjort!
Pussar&Kramar  /Nathalie


I remember you... Where have you been? <3

The story behind...

Hej igen :)<3
Idag var det sista dagen med konfirmationen... För er som valde att inte konfirmera er, ni har gjort ert livs största misstag! För jag har haft den bästa månaden i mitt liv tsm med alla som jag träffat genom konfan! Alla nya vänner jag har fått, och alla underbara människor jag har träffat, har fått mig att bli vuxnare. Jag har träffat människor som jag redan efter en månad kan säga att jag älskar! För så nära som vi har kommit varann, har jag aldrig kommit så många människor på en gång! Även fast man inte alls bryr sig om Gud o religion o sånt, så tycker jag att man ska konfirmera sig. För innan jag gjorde detta, trodde jag absolut inte på gud. Jag hade aldrig funderat så mkt... Men nu vet jag mera vad jag tror på och vad jag tycker om kristendomen. Allt som har hänt mig under denna månaden har varit bra! Jag ongrar ingenting och jag vet att jag kommer hålla kontakten med alla underbara vänner jag har träffat!

Tack för all tid jag har fått tsm med er! Jag älskar er! (L)

Tro på dig - Lisa Nilsson (Min Småstjärnorna låt..)

Solo!<3

Hejhej<3
Nu har jag precis vart o handlat... Snart jag jag äta en sen lunch och läsa min nya Solo tidning. Jag har längtat efter den! :D  Jag vet vad som väntar... Ett repotage med en av mina favorit bloggerskor (naztysbunny) och Kenza på framsidan! :D<3
BLOGGSPECIAL, typ<3

...för du betyder allt för mig...

HEJ! (L)
Nu har jag fått tre bilder av Fia! Här är två... :)
Idag övade vi i kyrkan inför lördag, sedan va de fotografering! :)  Jag tror/hoppas att det blev bra... ;)  Efter kyrkan drog vi i allafall till nån pizzeria o åt. De va grymt sköj med alla! Jag, Sofia o Rasmus satt kvar i flera timmar<3 Så nu vet vi en hel del mörka hemligheter om varandra..! ;)<3

Imorgon är sista dagen... För på lördag är de bara konfan, inget mer. Och på söndag åker jag till Rom, så imorgon kommer jag gråta. FLODER!! (L)
Jag älskar verkligen er och jag kommer saknar er som jag inte kommer träffa, så otroligt mycket! Tiden med er har varit UNDERBAR! Jag menar det!!! (L)



Jag älskar dig mannen<3

19:52

Jag väntar på o få bilder från dagen, från Sofia. När jag fått dom, kommer jag skriva ett första inlägg för dagen! <2 + 1.

23:17

Min dag har varit tipptopp! <3
Kyrkan imorse, vi övade inför lördag. Sedan gudstjänst + film på kvällen. Bara en uppdatering idag, och inga bilder betyder dålig bloggerska! Men jag lovar att försöka bättra mig!
Imorgon (om jag hinner ;)) Ska jag skriva om vad min konfirmation betyder för mig. Jag har fått flera bästa vänner som jag redan kan säga att jag älskar! Konfan är faktiskt det absolut bästa jag har gjort! :)<3

Imorgon kommer bilder, om jag sköter mig, godnatt<3
Pussar&Kramar  /Nathalie

15:57

Ett video klipp från igår... Ledarna hade gjort en låt om oss konfirmander! Jag trodde jag skulle börja gråta för de va så fint! :D<3  Älskar er!<3

De tar ca en minut innan de kommer igång. Men de e bra!! <3


Världens mest lyckade fest!

Konfan festen va så sjukt rolig!!! <3  Vi åt tre rätters middag, dansade och sjöng... Ledarna hade talang jakt och sjöng en låt som hade skrivit om oss! :D  Ska försöka få upp lite videos imon..! :D  Nu kommer lite bilder. TACK ALLA SOM GJORDE KVÄLLEN SÅ UNDERBAR!!!! (L)





15:30

Hejhej! <3
Just nu håller jag på att göra mig i ordning för ikväll! Konfan festens tema är "Hela jorden runt" ... Jag ska (som jag sa igår) vara HulaHula/Hawaii brud... :D  De ska bli riktigt kul<3

Tyvärr har jag inga bilder från dagen.. Men jag hoppas de kommer bli desso fler ikväll! :D  Hinner jag, så skriver jag mer idag/ikväll... Annars hörs vi imon<3
Pussar&Kramar  /Nathalie

23:30

Jag kom på att jag har lite bilder i mobilen också, från konfan idag. :)  Inte många... men här är två. :D<3


Toves briller passade perfa! ;)

Julina, Maja och Fia. :)

Sorriiii

Hej! <3
Ingen uppdatering på hela dagen = FÖRLÅT! Efter konfan åkte jag, Fia, Adam och Jacob in till Göteborg för o köpa kläder till festen imon. Temat är ju "Hela jorden runt" ... jag ska vara hula hula brud! :D  jag tror de kommer bli riktigt kul..! Typ :P  Efter Göteborg åkte vi i allafall hem till Adam, en riktigt mys kväll! Just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva mer... Men jag har fått önskemål om fler video inlägg, så de ska vi försöka fixa! :D  Så vi hörs imon<3
Pussar&Kramar  /Nathalie
 

Haha<3

<3

I wanna love you...

Hejhej<3
Vädret är inte jätte bra, men jag är go o glad ändå! :)  Jag kom precis hem från kyrkan där de först var gudstjänst och sedan fika. Sedan drog typ många ner till kyrkans ängar en stund. De va mys. :)
Idag ska jag LATA MIG. För ikväll ska jag till friskis för första gången på mkt länge...! :P  Men vi hörs senare<3
Pussar&Kramar  /Nathalie



Alla coolingar<3

Twilight nörd..?

Ikväll är jag officiell Twilight nörd! (Precis som typ alla andra trejer?) Kväll var jag hemma hos Fia, o vi tittade på Twilight och myste. Den va så jäkla bra idag!! :D  Har alltid bara tyckt att filmen är bra, men det va as bra idag! Jag har ingen aning om vad det är med mig... Kanske dax att sova? Kyrkan imon... Godnatt!<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Tack för dagen!

Hejhej<3
Min dag har varit jätte mysig!! Jag träffade Josse vid 12 osså åkte vi till Utholmen och solade o badade<3 Sedan bestämmde vi oss för att åka till Österströms o handla mat typ o ha piknick. Vi åkte till en äng där vi satt förra gången vi var ute. Dock inte där jag tappade min mopil, i vattnet... ;)  Vi köpte i allafall frallor med Philadelphia ost och bullar :)  De var hur mysigt som hälst! Vi hade en himla massa o prata om eftersom de va ett bra tag sedan vi träffades!!! Men Tack för dagen älskling<3



Nu ska jag typ dusha.. Vad har ni gjort idag?
Pussar&Kramar  /Nathalie

23:45

Hej allihopp!
Nu har jag precis kommit hem från en kväll med Hanna och Maja. Vi hade jätte mysigt med tv och godis! :)<3 Imorgon ska vi kanske iväg o bada med deras massa syskon... :P  Nu har jag inget mer o skriva faktiskt, så här kommer lite bilder från dagen, från Sofias kamera.



De ser helt okej ut med träning.. Men fatta va varmt de måste ha varit! Vi svättades ju typ bara av o sitta still!


Här är en lite finare bild på tjejernas lunch. Ser de inte sjukt mkt godare ut än pizza?! <3

Riktigt chill dag<3

Konfadagen har varit SÅÅÅÅÅ CHILL!! Inga lektioner eller någonting! Tjej och kill dag var de idag... Vi tjejer gjorde armband och fikade hur gott som hälst!! <3 Killarna käkade pizza och hade nån träning eller nått, jobbigt verkade de vara i allafall! Sedan skulle vi fråga varann frågor också. Vad som hälst som man var tvungna o svara ärligt på som grupp. De va ganska kul faktiskt... Jag har lärt mig att killar är mkt mer fixerade vid sitt eget utseende än jag trodde..!! :P<3
Här kommer lite bilder, det kanske kommer lite fler från Fias kamera sedan.. :)


Riktigt fail bild, men här sitter vi i solen o skriver frågor till killarna i allfall!

Helene<3 :D

Asså de var så gott va!

Asså de var så gott va!

Armband... :) <3

SOMMAR!



Större uppdatering, lite senare<3

19.19

Hej babes<3
Nu är alla "sad feelings" borta! Jag är glad och redo för kvällen! Vanliga gänget ska hem till Hanna&Maja och sedan till Röda holmen o titta på solnedgången! :D  Så mysigt! Nytt för idag är dock att Emma min älskling ska med! <3 Underbart!!! :D
Jag har ju vart o klippt mig idag också... De blev mkt väntan eftersom mamma skulle färga håret också, så jag gick runt lite nere i gottskär, åt glass bland annat. Men mina älskade Blouse brothers solglasögon har gått sönder!! <3 Hoppas pappa kan laga dom...! <3
Här kommer lite ego bilder!




Chillbrill<3 (Wanna be Sandra gänget?) ;)

 

From my heart

Hejhopp!
Konfan idag var som vanligt underbar<3 Typ... dagens tema var döden vilket jag har riktigt svårt för! Jag är otroligt rädd för döden och varje gång någon nämner de eller pratar om det så känner jag rysningar i hela ryggen! Och eftersom i stort sätt hela dagen handlade om det, så har jag inte varit på mitt bästa humör! Min konfa dag slutade i tårar och att jag åkte hem. Vilket berodde på massa saker, ibland blir det bara för mkt på en o samma gång... <3
Emma kom förbi en sväng idag också.. Riktigt skönt att träffa henne igen eftersom de var så länge sedan! Vi pratade en massa på altanen! <3

Men ikväll ska jag förmodligen träffa mina underbara vänner igen<3 Men nu ska jag åka till frisören! :)
Här kommer lite bilder från dagen<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Vi är söta<3

Tove(L)

Rasmus the skillade lilleman<3

Haha, Tove och Mikael<3

Sötis<3

Måla...?

Jag deckade? Gabbe ser rolig ut..? :P

Att vara den jag är

Detta är underbart! Jag sitter på altanen i solen och skriver lite... Den kärleksnovellen jag skrev i skolan, gör jag en fortsättning på. Typ, "vad hände sedan..?!" Den förra hette "Det är bara kärlek." Denna nya kommer att heta "Att vara den jag är"
Haha, de är så himla underbart! Jag är på toppen bra humör och solen skiner!! <3 Kunde det vara bättre? Jo... Jag kunde ha någon bredvid mig... Men jag är hur glad som hälst nu ändå!! SOLEN HAR JAG LÄNGTAT EFTER!! (L) :D
Vad gör ni..?
Pussar&Kramar  /Nathalie




Right now, I´m a fjortis<3

Sooooool

Solen skiner och jag är på utbra humör! :)  Konfan gör allt så mkt roligare!! <3 Idag blev det också teater... Om hur det skulle se ut om Jesus kom tillbaka till jorden idag. Våran grupp gjorde en "Harry Potter" version... :)  Ikväll ska vi träffas igen o grilla o leka eller nått :P  Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det var väldigt länge sedan jag skrev senast... Så jag kanske sätter mig i solen med datorn och får ihop något fint? Men ni får ha en underbar dag så höts vi senare<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Terese och Andreas = låter hur fint som hälst! <3

Teater.. :)

Fina änglar<3

Hehe, den onda sidan i Harry Potter

Ron och Dumbledor (eller hur de nu stavas..?)

Osså sång!

En annan teater

Sofia och Maja<3

I´m falling in...



I´m falling in love with your favourite song
I´m gonna sing it all night long
I´m gonna dance with somebody

Hjärtan<3

Hej<3
Dagen i kyrkan var underbart. Vi hade en lång morgonbön i kyrkan och sedan lektion. Familjesamling och Lek. :D  På familjesamlingen hade alla hjärtan, så skulle dom andra skriva bra saker om dej i ditt hjärta. Så mkt snällt har så många inte sagt till mig på länge! De va ... hur ska man förklara.... kul? Hahah aa... Strunt samma. <3




Sedan var jag hemma i några timmar, och sedan åkte jag och Sofia hem till Hanna&Maja igen. De blev en lika mysig kväll som igår<3
Nu ska jag sova snart tror jag. Hoppas ni har översikt med att jag har blivit lite sämre på uppdateringen nu under konfan, men jag lovar att jag kommer tillbaka när skolan o de vanliga börjar!
Pussar&Kramar  /Nathalie

Regn, regn, ?

Dags för konfan igen. Det är världens tråkigaste väder (ösregn) och jag ska snart köra till kyrkan. Om de inte hade vart så att de hade funnits massa underbara människor där idag, så skulle jag garanterat stannat inne i min säng tills de slutade regna!! <3  Men nu är de dags att pigga till sig och ut o köra. Hahah, vi ses<3
Pussar&Kramar  /Nathalie


Google bild<3

What can I say? <3

Jag ber återigen om ursäkt för en dålig uppdatering! <3
Efter konfan åkte saom sagt jag och Fia hem till Hanna och Maja. Julina kom dit också. Vi satt på deras köksgolv o pratade en stund. Sedan gick vi en promenad där i hämtade Jacob, Adam, Gabriel och hans kompis. Sedan gick vi hem till H&M igen. Där tittade vi på film o lite så... :)
En otroligt mysig kväll<3
Jag är riktigt glad för att jag har träffat alla er och ni är helt underbara allihopp! (Och Rasmus såklart!!!)

Hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag!? Vad har ni gjort?
Pussar&Kramar  /Nathalie

Konfirmation :)

Hejhej<3
Konfan idag var lika kul som vanligt.. :D  Vi hade lektion och sedan gjorde vi teater! :D  Som skulle hänga ihop med något av de tio budorden. Tack till Siri som tog bilder!! <3


Jag var då den snälla i våran teater..! :D

Haha Håkan va söt!

Här blir Tove förgiftad!

haha jag fattade inte riktigt va denna handlade om... :P

Våran pjäs.Hanna (årdningsvakt) Sofia (Bad girl) Jag (snällisen) Gabriel (sviken..)

Och Erik (borgmästaren)

Stackars Gabbe<3

Sofia och Hanna


Nu ska jag snart hem till Hanna och Maja med Sofia. MysPys<3
Ha en underbar dag! (L)
Pussar&Kramar  /Nathalie

17:53

Hej<3
I förmiddags blidde det kyrkan, oh sedan fika. Sedan åkte jag, hanna, maja och Sofia hem till Adam. Där har vi vart hela dagen.. :)  Så himla kul! Jag och Rasmus skulle hämta pizza till lunch o de kan man ju diskutera hur de gick... ;)  Men de var en riktigt mysig dag oh jag är glad att jag har lärt känna er alla<3
Lite bilder... Äntligen!! :D


Maja och Jacob är söta :)

Hanna<3

Adam med smilet såklart!

Sex and the city<3

I want my money right where I can se them, hanging in my closet<3  /Carry Bradshaw

Funderar på om jag ska fördriva några timmar med "Sex and the city" filmen, Wallander eller nått på tv? Kan inte bestämma mig! De är så jävla tråkigt o vara sjuk!! Sofia, Hanna, Maja o Rasmus är hemma hos Adam nu och jag orkade inte följa med! Jag pratade i telfon med alla för en stund sedan, och jag saknar er så himla mkt!! Jag hatar att vara sjuk! Men imon träffar jag alla igen!! De ska bli så kul, för vi hade as kul på lägret!! :D <3
Jag behöver bubbelvatten...

Ha en fortsatt kul lördag kväll!
Pussar&Kramar  /Nathalie


I love<3

Tråååk

Jag är sjuk! Kommer bli en hemma kväll idag igen! Jag hatar att vara sjuk, så jäkla tråkigt!! </3  Men, jag kommer släpa mig till kyrkan imon och för hoppningsvis även hem till Adam efter. Ring mig gärna ikväll om du har lika tråkigt som jag?! Hoppas ni haft en bra dag?!

För att ha lite kul, så får ni fråga mig något... :P  Fråga mig vad som helst och jag lovar att svara dig helt ärligt! Fråga de mest pinsama, så kan vi ha riktigt kul! :D
Pussar&Kramar  /Nathalie


Var tog den underbara sommaren vägen? :(

14 timmars sömn<3

Hej igen<3
Igår somnade jag klockan 22. och sov idag till klockan 12. Hur skönt som helst! Jag har lite mindre feber idag, än igår, men jag är snuvig, ont i halsen och är typ matt. Så idag blir det att bara vara hemma och vila, så jag orkar kyrkan imon. Just det, jag har fått 3 bilder från Fia!! :D  Som är på bara mig i försig, men det är alltid nått.




Inte spec bra bilder, men alltid nått.. :)

Ha en underbart bra dag!
Pussar&Kramar  /Nathalie

RSS 2.0