Tillfälligt avbrott

Jag kommer att lägga ner denna bloggen ett tag. Av personliga orsaker, så varken orkar eller vill jag hålla igång den. Snart hoppas jag att jag är tillbaka. Så länge, så kan ni följa min andra blogg, som bara innehåller tankar. Tråkigare att läsa, men de är de ända jag kan skriva för tillfället. http://endlessmind.blogg.se
Ta hand om varandra, och behandla varandra som om idag vore sista dagen!
Jag menar de verkligen! <3

My world was shattered I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
You walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darling then and there
Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong

If I could turn back time, ooh baby
If I could find a way, Then baby, maybe, maybe
You'd stay

En fredag

De senaste ha de inte hänt så mkt att skriva om... Därför har de varit lite tomt i bloggen i några dagar. Men ikväll ska jag äntligen på bio, med Emma! Vi ska se "Har du hört rycktet om Morgans?" Och de ska bli jätte roligt! :)
Jag har precis varit ute och gått med Josse, de va mysigt men jävligt kallt!! :P
Ha de underbart <3
 

Typisk jullovs dag :)

Idag har jag skottat snö. Som de flesta andra förmodligen... :)  Sedan har jag träffat Emma, vi tänkte gå ut o leka i snön, men vi kom fram till att ingen av oss orkade, så vi stannade inne och tittade på Sex and the City och drack varm choklad istället. :)  Oh de tänkte jag att jag skulle fortsätta med nu. Jag har gjort egen chokladsås och avnjuter den just nu, tsm med glass! :D  Hur gott som helst!! :D

Ha hand om varandra! <3



Ibland är jag riktigt bra!

En fin dag

Tja! :D
Käre Gud, idag har det varit en bra dag. Jag har shoppat med mamma (tröjan på bilden nedan) men faktiskt inget annat... Men jag är nöjd med tröjan. :)  Sedan tvingades jag med till myskväll i kyrkan, och de blev bra o va roligt! :)  De va allt.
Ha ett bra slut på jullovet och ta hand om er! <3


Tröjan är från H&M

Roma <3

De bästa jagvet är att resa, och de har jag gjort ganska mkt.. De två absolut bästa resorna jag någonsin har gjort, va båda under 2009. I februari va jag i Thailand för första gången, och i Augusti va jag i Rom. De är de klart bästa resorna jag gjort!! I Rom va de extremt varmt, men de va ändå perfekt på något sett... Jag mådde bra där och de kändes lixom som ett ställe där jag va hemma. Italien över huvudtaget känns väldigt välkomnade! Jag va även i Venedig i några dagar på genomresa under sommaren, och där va stämnngen lika dan. De sägs ju att Italienare är smöriga och snobbiga, men de tycker jag verkligen inte att de va! Bland de trevligaste människorna jag har träffat faktiskt! Jag älskar Italien helt enkelt och framför allt Rom! Jag hoppas att jag kommer tillbaka dit snart igen! :)




4 Januari 2010

En av de lösigaste dagarna på länge är snart påväg mot sitt slut...
Jag gick upp lite efter 13 och dushade och sedan dess har jag gjort absolut ingenting! Ärligt talat så vet jag inte var alla timmarna har tagit vägen!! :P  Men snart är Josse påväg hit och de ska bli underbart att träffas igen! De känns som de va år sedan. Hoppas jag kan träffa My snart också..!
Men de lutar åt att kvällen blir som dagen - lat.
Pussar&Kramar  /Nathalie

Tänk om detta kommer vara min sista dag i livet... Hemska tanke, jag ska verkligen ta vara på imorgon!! (Om imorgon kommer..)



Kom hit nuuu!!

Här är den äntligen!!

Detta va året - 2009


Life med Ulrik Munther

Detta är Ulrik munther, killen som vann Lilla melodifestivalen senast. Jag hittade detta klippet alldels nyss genom en av bloggarna jag läser. Och jag kan ju bara säga att jag tycker killen är bra!! Låten är bra och han sjunger ju jätte bra. Han gjorde ett gästspel i Riverside i ett avsnitt och de va där jag såg att han fanns, för jag såg faktiskt inte Lilla melodifestivalen. :)  Men nu kanske jag kommer börja...?  :P


Påväg tillbaka!

Jag är påväg hem! :D  Jag har ingen aning om var vi är, men jag hoppas att vi inte kommer hem allt för sent :)  Hoppas ni har en bra söndag!
Pussar&Kramar  /Nathalie




I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
What is it with you that makes me act like this?
I forgot to say out loud how beautiful you really are to me

Movie!! :D

Idag är sista dagen här i Sälen. För imorgon är det alltså dags att åka hem. Jag har faktiskt inte så mkt mer att säga just nu.. Så jag kan passa på att säga att de har kommit två nya filmer på bio som jag är jätte ivrig på att se!! :D  Så jag hoppas att jag får chansen väldigt snart att gå på bio! :D  Säg till om du vill gå med på någon av dessa..! :)


Har du hört rycktet om Morgans?                Sherlock Holmes

Huvudkaraktärerna i filmerna är Sarah Jessica Parker, i Morgans filmen. Och i Sherlock holmes är de Robert Downey Jr. Och de gör ju de hela mkt bättre såklart! :)
Säg till om ni vil gå på bio!!!!!

1 Januari 2010

Idag har varit årets slappaste dag hittills! ;)  Jag gick upp runt halv 2 och sedan tittade vi på tv i ca 1 timma. Så idag har ingen av oss åkt skidor... Däremot tog vi nyss en promenad bort till världens underbaraste lilla fik. Fågelboet :P  Efter promenaden mådde inte kameran så bra, så de blev tyvärr inga bilder ... :P
Sedan gick vi till Ica och sedan hem. Nu sitter jag o försöker få upp värmen, i soffan<3
Inga bilder från årets första dag alltså. Hur har erat år börjat? <3

RSS 2.0