Fy fan, men ändå jävligt bra!

3-0 till England i paus. I andra halvlek kommer Sverige igen och gör 3 mål! Två av Marcus Berg och ett av Ola Toivonen (eller hur de nu stavas...) Det är helt jävla underbart fantaskiskt!! De blir förlängning (15x2 minuter) ... inga mål. Straffar, lika efter 5 straffar. Den sjätte straffen sätter Sverige i stolpen... En GRYMT bra match från Sverige och en enorm återhämtning! Men just nu känns det bara AS surt! Men som sagt... Ett grymt bra landslag är påväg och dagens match med massa skadade som fortsatte spela, va helt sjukt bra! Otroligt bra jobbat Sverige! Sura förluster händer även dom bästa...
Men att vara bland de 4 bästa i ett U21 Em (Sverige, England, Tyskland och Italien) är snuskigt bra!! Svensk fotboll framöver kommer att bli den bästa någonsin!!