Makeover

Förmiddagen har ägnats åt de som jag tycker om mest i hela världen :) Kläder .. Igår städade jag min garderob och hittade lite saker som jag inte använt på ett bra tag. Bland annat denna lilla "topp" - jag ansåg att den behövde en makover och idag har jag alltså gett den de. Det blev ett bra resultat. Nu ska jag hitta nått mer att pilla med en stund :)



De förbjudna

He wakes the devil inside of me, and I like it...

http://endlessmind.blogg.se

Ropes course activities i bilder

Dessa bilder är från lägret, alla är Sofia Dellves. Jag har snott massa bilder från Facebook som kommer komma upp här också. Men jag börjar med dom som är på aktiviteterna vi gjorde. Senare kommer även "mysbilder."

Jag ska försöka skriva lite förståliga bildtexter... ;)


Världens coolaste ledare och ska ut i skogen och gömma oss! De blev så himla bra!! Vi omringade som och kom inskrikande mot dom och alla blev blöta :D


Sammarbetsövning nr 3. Vippbrädan - vi klarade de! :D


En cool kille (Max) gör gör hinderbanan på typ 15 meters höjd. De va så jäkla läskigt, men samtidigt så otroligt roligt!!! :D


Skafte på samma höjd - cool kille asså!


På väg upp ... klätterväggen.


Sten hård tjej som klarat "pålen" - man skulle klätra upp och sedan ställa sig upp utan att ha något att hålla i....


...sedan hoppa och försöka fånga en gunga.


Ja! Här har vi gungan.. 15 meter upp skulle man själv dra i ett snöre så selen på ryggen släppte, de va så jäkla häftigt, och en av de bästa kickarna jag någonsin haft! Utmaningen va att göra det - med huvudet före ...

Hemma!

Nu är jag hemma! :D  Lägret va hur kul som helst och jag hade gärna stannat några dagar till faktiskt. Det finns hur mkt som helst att berätta, men eftersom vi hade med oss "fotograf Sofia" så tog inte jag några bilder... Dumt av mej dock, eftersom jag inte kommer få dom bilderna inom en månad :P  Menmen, kul hade vi i allafall!! Och lite bilder blev det, när en liten pojke tog min kamera på bussen hem, haha tack för de! ;)

Det finns fler bilder, men jag tycker vi ska behålla lite av vår stolthet iallafall .... (a) ;)



Konfirmationsläger nr 2

I eftermiddag åker jag på Konfaläger igen. Som ledare denna gången.. :)  De ska bli jätte roligt och jag tror vi kommer få skit skoj, men jag önskar att jag kunde dela på mig! För jag vill stanna hemma också..! Jag är på myshumör och känner till 50% bara för att vara kvar på hemma plan och umgås med underbara nya människor! Menmen, det finns en tid för allt och de finns (förhoppnigsvis) kvar när jag kommer hem igen ;)
Puss på er och hoppas att ni får en bra vecka!
Jag är hemma igen på Torsdag eftermiddag :)



Bilder från min konfirmation. De var den bästa sommaren i mitt liv - hittills.... ;)

Visdomsord - till mej själv

Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som lever inpå din själ.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som bryr sig...

Dagar du hade med vänner omkring dig,
du minns det med glädje, du minns det med sorg.
Allt du försakat, hur du nu levde,
i världar av smärta, i rum utan ljus.
Nåt borde sagt dig, hur mycket mera
av kärlek du missat, i rädsla för svek.

Grattis på er!!!!!

Idag fyller min vän Sofia år! Grattis gumman!!! Äntligen 16 ;)
Även min vän Robin fyller år idag! 18 för honom. Grattis mannen! :D



Ledsen men jag hade faktiskt ingen annan bild på dej :P


Liite bilder från de senaste dagarna

Igår kom jag hem från Bohuslän. De va jätte mysigt där bla. bla. bla.... :P  "Bilderna talar sitt egna språk"
Igårkväll träffade jag Josse och människorna senare på kvällen iallafall och de ska jag förmodligen göra ikväll efter kyrkan också. Folket kanske får ställa upp på lite bilder ikväll så jag kan presentera dom för er som läser bloggen :P  De är bra folk i allafall. Riktigt trevliga! <3
Hoppas ni har en bra dag<3





Det kommer nog fler bilder när jag har lagt över bilderna från de andra kamorna :)

Bohuslän - Bovallstrand

Nu åker jag till Bohuslän i några dagar. Vatten skidor i år igen! :D  haha, men jag är hemma till onsdag - eftersom snälla Olof påminde mig och att konfirmanträffarna börjar då :)
Tack för igår! Jag hade jätte roligt och tack för att .. aa tack för allt :P
Grattis i efterskott nu till Philip och Urban!! :D

Hejdå på er<3


Första gången jag åkte -08. Haha jo men de började ju bra i allafall :)

Here it goes again?

When something is wrong, the worst thing about it is the feeling you get, just before the storm breaks out. I´ve had that feeling a couple of times before. And I can just tell - here it goes again.

Dagens projekt

Detta har jag ägnat större delen av min dag till. Kartan är nu uppsatt och massa nålar sitter i den men platser jag har varit på och som jag vill åka till :) Ovanför har jag själv också skrivit mitt "motto"/Sitat. - Alis volat propriis, som betyder Hon flyger med egna vingar.
Jag tycker faktiskt att resultatet blev himla bra! Eller va tycker ni? :D



Senaste inköpen

Haha de tog inte lång tid. Men nu lägger jag ner min blogg på bubbleroom - efter råd och önskemål från min mentor, så ska jag försöka uppdatera denna lite mer istället... ;)

Här kommer mina senaste inköp i allafall. Skriv gärna vad ni tycker :)

 Vit långklänning m. blå blommor
-Bulgarien

 Svart klänning med nitar på sidorna
-Paris

 Vit/blå randig tröja & "Boyfriend" shorts
-Paris
 Svart väst med nitar
-Paris

 Blå klänning med vita prickar
-NafNaf i Paris

Lycko lapp

Jag har varit i Bulgarien, förra veckan, för er som inte visste de :P  Men i allafall så hittade vi ett cafe där som vi besökte varje kväll efter middag och shopping (a) De va helt underbart, de va perfekta stället, haha. Men! En av kvällarna fick jag och mamma varsin liten lapp till kaffet. Ni vet typ en lyckokaka som man får på Kina restauranger, en sån fick vi, fast utan själva kakan då... Denna fick jag.



Jag fatta ju ingenting eftersom jag inte är jätte bra på just Bulgariska, så servitrisen översatte åt mig. Såhär sa hon;
"A man dies, and someone else is born. But left is the beautiful things he gave to you."
Mitt i prick.
Jag har hela tiden klagat på att han är borta, men va dehär bara ödet då? Just den lappen till just mitt kaffe just den kvällen? Jag blev i allafall lite chockad. Och jag lovar att han satt där uppe och skratta åt min reaktion... ;)

Min vän

Jag har en vän. En helt underbar vän. Tiderna förändras och allt går upp och ner. Men hon har stått bredvid mig hela tiden, under alla förjävliga stunder och under alla underbara. Jag har delat både det bra och det dåliga med henne, hon har fått mig att komma tillbaka efter världens dalar och hon har fått mig på fötter efter totalt handlösa fall. Genom allt har hon funnits, jag har henne att tacka för mycket. Visst har vi bråkat och varit ovänner flera gånger, men jag kommer inte ens ihåg hälften av anledningarna vi hade! Jag önskar att hon får allt hon drömmer om, för hon förtjänar det. Hon är en helt otrolig tjej, stark, vacker, nyfiken, målinriktad och trygg. Hon får mig att må bra och hon ger mig en vänskap som jag hoppas att alla har. Hon är min bästa vän och hon betyder otroligt mycket för mig. Jag älskar dej Josefine



Another song

En otroligt fin låt. Sök upp texten för att fatta låten, den är så otroligt fin! Jag har klippt ur några delar ur den.. som jag tycker passar.
Längesen - Petter ft. Veronica Maggio



Men jag minns det såväl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse

För varje sekund som du inte fanns blev det tung
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt

Jag gav aldrig upp dig när du försvann

It´s my dream

http://endlessmind.blogg.se


What time is it?

I Paris köpte jag en klocka. Den är verkligen perfekt eftersom man kunde sätta in sina egna bilder, vid varje klockslag :) Det jag inte tänkte på var vilka bilder jag skulle sätta i den. Jag ville ha med mina vänner i den, men vilka är det? Jag vet en person som inte kommer få ett eget klockslag. Jag tänker inte förklara varför.
Jag hoppas kladdkakan blev god och att du hade en bra midsommar.



Vädret är underbar och jag ska ut på altanen och sola :)


RSS 2.0